Musorujsag
Élő Eredmények

Sanéra sérülés miatt egy ideig nem számíthat a Bayern

Sanéra sérülés miatt egy ideig nem számíthat a Bayern

MTI
Combizomsérülést szenvedett, így egy ideig nem lesz bevethető Leroy Sané, a Bundesligában címvédő Bayern München német válogatott labdarúgója.

A 26 éves támadót a vasárnap este 5-0-ra megnyert Freiburg elleni bajnoki mérkőzés 76. percében kellett lecserélni, majd a meccset követően kivizsgálták. A klub hétfőn honlapján röviden annyit közölt, hogy egy ideig nem számíthatnak a játékára, mivel elszakadt egy izomrost a bal combjában.

Mivel a Bayern ennél részletesebb információval nem szolgált, így nem tudni, hogy a sérülés veszélyezteti-e Sané szereplését a november 20-án rajtoló katari világbajnokságon.

Borítókép: epa10223471 Leroy Sane (L) of Munich in action against Modou N‘Diaye of Plzen during the UEFA Champions League group C soccer match between Bayern Munich and FC Viktoria Plzen in Munich, Germany, 04 October 2022. EPA/LEONHARD SIMON

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Benzema! És ami mögötte van? Szerintünk így nézne ki a 2022-es Aranylabda-szavazás végső rangsora
A France Football augusztusban tette közzé a 2022-es Aranylabda jelöltjeinek 30 fős listáját – noha az előző évben sokak számára meglepetéssel szolgált Lionel Messi sikere, idén a legfontosabb kérdés sokkal egyoldalúbbnak tűnik, s tulajdonképpen nem látjuk, a hétfő esti díjátadón ki szoríthatná meg Karim Benzemát. Szubjektív, az m4sport.hu szerkesztőségének szavazatai által összeállított erősorrendünkben rangsoroltuk a 2021-22-es szezon 30 legjobb Európában játszó futballistáját.
Külföldi futball