Musorujsag
Élő Eredmények

Messi szerződéshosszabbításán dolgozik a PSG

Messi szerződéshosszabbításán dolgozik a PSG

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Paris Saint-Germain még a világbajnokság előtt tisztázná az egyik legfontosabb kérdést.

Az argentin csillag Barcelonába való visszatérése azóta téma, mióta 2021 nyarán távozott a katalánoktól, a héten pedig az Inter Miamival is összeboronálták a hétszeres aranylabdást, ám a L’Équipe információi szerint Lionel Messi nem szeretne komoly trófea nélkül távozni Párizsból.

Ez az elképzelés nagyon tetszik a PSG vezetőinek, akik rá is léptek a gázpedálra és már most megkezdték a szerződéshosszabításról szóló tárgyalásokat.

A klub tanácsadója, Luís Campos és elnöke, Nasszer al-Khelaifi azon dolgozik, hogy pénzügyileg vonzó ajánlatot tegyenek a 35 éves támadó elé, akit még a november 20-án kezdődő világbajnokság előtt szeretnének meggyőzni a maradásról.

Messi az első, felejthető párizsi szezonja után a másodiknak kiváló formában futott neki: 17 tétmeccsen 12 gólnál és 13 asszisztnál tart.

 

Borítókép: EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Történelmet írt az Ifi BL-ben az MTK U19-es csapata
Az UEFA Ifjúsági Liga bajnoki ágán az MTK U19-es csapata az idegenben 2–0-ra megnyert mérkőzés után szerdán hazai pályán 1-0-ra kikapott az izraeli FC Ashdodtól, de 2-1-es összesítéssel továbbjutott, így első magyar utánpótlás-együttesként először léphet pályára tavasszal a nemzetközi porondon, jelesül az Ifjúsági Bajnokok Ligája rájátszásában.
Magyar futball
Szalai Attila portugál edzőjének egy BEK-győztes erdélyi szakember volt a példaképe
Jorge Jesus irányítása alatt fantasztikusan kezdte a szezont a Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahce. Magabiztosan vezeti a török bajnokságot, az Európa-ligában pedig a B csoport élén áll és a Ferencvároshoz hasonlóan már biztos továbbjutó. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) is felfigyelt a 68 éves portugál szakember munkájára az isztambuli csapatnál és interjút készített vele, amelyben elmesélte, kik voltak nagy hatással a pályafutására. Mint kiderült, egy erdélyi magyar edző is közéjük tartozik.
Külföldi futball