Musorujsag
Élő Eredmények

Bruno Fernandes hűvösen köszöntötte Cristiano Ronaldót a portugál válogatott összetartásán

Bruno Fernandes hűvösen köszöntötte Cristiano Ronaldót a portugál válogatott összetartásán

m4sport.hu
Egy nappal a Piers Morgan által készített interjú után, amely nagy port kavart, Cristiano Ronaldo már a katari világbajnokságra készülő portugál válogatotthoz csatlakozott, a Lisszabon mellett található Futball városban (Cideda do Futebol).

A Portugál Labdarúgó Szövetség közzétett egy videót a játékosok érkezéséről, akik láthatóan jó hangulatban érkeztek.

Ugyanakkor a videóban látható egy röpke jelentet, ahogyan Bruno Fernandes és Cristiano Ronaldo köszöntik egymást. Mindketten a Manchester United játékosai, és jól látható, hogy a 37 éves sztár, akinek szavai nagy hullámokat kavartak, hosszasan tartja a kezét, de a Vörös Ördögök középpályása csak egy kis spéttel nyújtja a sajátját, majd mond valamit, ami nem feltétlenül tetszett CR7-nek.

Portugáliában arról írnak, hogy a nyilatkozat után a két támadó között feszültség alakult ki, Fernandesnek érzékelhetően nem tetszett, ahogyan csapattársa megnyilvánult az egyik legnépszerűbb angol riporter műsorában. Ennek ellenére Ronaldo úgy gondolja, hogy a válogatott egységesen készül a világbajnokságra.

„Teljes és kizárólagos összepontosítás a a munkára a portugál válogatottnál! Egységes csapat, amelynek egyetlen célja van: megvalósítani minden portugál álmát!” – olvasható első posztjában a nyilatkozat után. Az is igaz, hogy a kirakott képen Bruno Fernanades nincs rajta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Az első labdarúgó a portugál keretből, aki megszólalt az esettel kapcsolatban Joao Mário volt, a Benfica középpályása, aki pontosan látta és hallotta, mi történt a két United-játékos között:

„Abban a szerencsében lehetett részem, hogy pont ott voltam, amikor ez a felvétel készült. Értem a kívülről jövő gyanakvást, de ez csak egy viccelődés volt közöttük. (Bruno Fernanades( volt az utolsó, aki megérkezett, és Cristiano (Ronaldo) megkérdezte tőle ‘mi van, hajóval jöttél?’… Hiszem, hogy kiváló közöttük a kapcsolat, ahogyan mindenkivel a csapatban, önök csak kiragadtak egy apró pillanatot.”

További tartalmak