Musorujsag
Élő Eredmények

Kellenek a gólok: Haalandért a vb idejére egy hetedosztályú klub tett ajánlatot

Kellenek a gólok: Haalandért a vb idejére egy hetedosztályú klub tett ajánlatot

m4sport.hu
Váratlan, merész és alaposan megindokolt, ajánlatot tett egy, az angol hetedosztályban vitézkedő kicsi klub a Manchester Citynek. A Manchester vonzáskörzetében tartozó Ashton-under-Lyne városkájának nem különösebben veretes csapata, az Ashton United közleményt adott ki, hogy igényt tartana a norvég gólvágó, Erling Haaland szolgálataira, amíg a világbajnokság tart.

A norvég válogatott nem jutott ki a katari világbajnokságra, így nem élvezhetjük a 22 éves csatár játékát az elkövetkezendő időszakban.

Az angol hetedosztályban, a Northern Premier League Premier Divisionben szereplő Ashton United vezetősége kapva kapott a lehetőségen, és egy bátor lépésre szánt rá magát: ajánlatot tett a Premier League címvédőjének, a Manchester Citynek, hogy a világbajnokság idejére szívesen formában tartaná játékosát, aki nem lehet ott a labdarúgás világának legnagyobb rendezvényén.

„Ennek igenis van értelme. A Citynek nem lesznek meccsei, mi pedig segítenénk Erlingnek, hogy szinten tartsa a kondiját. Sokkal több értelme van ennek, minthogy hat hétig golfozzon. Illene a csapatunk szerkezetébe, passzolna hozzá a támadófocink.”

Nem sokkal a sokkoló hír közzététele után akkora érdeklődés volt a bejelentés iránt, hogy a megemelkedett kattintásszám miatt egy időre le is fagyott a klub honlapja.

Az Ashton jelenleg a középmezőnyben, a 11. helyen áll a Northern Premier League Premier Division tabelláján, mindössze 5 pontra a rájátszást érő helyektől.

A Manchester City nem reagált a különös ajánlatra, ahogyan a norvég csatár sem. Legalábbis eddig…

Borítókép: epa10225930 Erling Haaland of Manchester City, who was substituted at half-time, gives the thumbs up to fans after the UEFA Champions League group G soccer match between Manchester City and FC Copenhagen in Manchester, Britain, 05 October 2022. EPA/PETER POWELL

További tartalmak