Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megfontoltan, szankciót sem kizárva reagált a Ronaldo-interjúra a Manchester United

Megfontoltan, szankciót sem kizárva reagált a Ronaldo-interjúra a Manchester United

m4sport.hu
Az utolsó világbajnokságára készülő Cristiano Ronaldo vasárnap egy nagy interjút adott a neves angol újságírónak, Piers Morgannak, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy szerinte szeretett klubja „elárulta” őt, illetve éles kritikával illetve edzőjét, Erik ten Hagot, illetve elődjét, Ralf Rangnickot. A Vörös Ördögök reagáltak Ronaldo szavaira: nem kizárható, hogy büntetés vár a portugálra, ahogyan az sem, hogy már nem látjuk őt United-mezben.

“A Manchester United tudomásul veszi a Cristiano Ronaldo által adott interjúval kapcsolatos médiavisszhangot. A klub a tények teljes feltárása után mérlegeli válaszát. Változatlanul a szezon második felére való felkészülésre összpontosítunk, tartva a lendületet, a hitet és az összetartozást a játékosok, a menedzser, a személyzet és a szurkolók között”

– olvasható a klub első reakciója a vasárnapi interjúra.

A megfogalmazás előrevetíti, hogy hamarosan újabb közleményt adnak ki a Vörös Ördögök, amelyben várhatóan megfogalmazzák, mi lesz a sorsa a klubnál a klasszisnak.

Korábban megírtuk, hogy Lisszabon közelében Ronaldo vásárolt egy méregdrága ingatlant, Quinta da Marinhában. A Piers Morgannak adott nyilatkozat után a portugál lapok arról számoltak be, hogy a 37 éves labdarúgó már felvett egy komornyikot, két cselédet és egy szakácsot is az új házba, előrevetítve annak lehetőségét, hogy hamarosan oda is költözik a családdal. A gyerekeket pedig már beíratta egy közeli iskolába.

Ez egyben azt is jelenthetné, hogy a világbajnokság után elhagyja a Unitedet és visszatér korábbi csapatához, a lisszaboni Oroszlánokhoz, a Sportinghoz.

Ronaldo már csatlakozott a katari világbajnokságra készülő portugál válogatotthoz és a nagy visszhangot kiváltó nyilatkozata után az első reakciója a közösségi médiában kizárólag a nemzeti csapatra összpontosult, semmilyen szinten nem érintette az előzményeket.

“Teljes és kizárólagos összepontosítás a munkára a portugál válogatottnál! Egységes csapat, amelynek egyetlen célja van: megvalósítani minden portugál álmát!” – olvasható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/SAVVIDES PRESS)

További tartalmak