Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sajtóhír: Ten Hag többet nem akarja látni Cristiano Ronaldót United-mezben

Sajtóhír: Ten Hag többet nem akarja látni Cristiano Ronaldót United-mezben

m4sport.hu
Korábban beszámoltunk arról, hogy vasárnap Crsitano Ronaldo egy 90 perces interjút adott Piers Morgannek, amelyben éles kritikát fogalmazott meg a Manchester Uniteddel szemben, kiemelve és nem kímélve két edzőjét, Ralf Rangnichot és Erik ten Hagot.

A klub a nagy vihart kavart interjú miatt egy rövid közleményt adott, ki, amelyben jelezte, hogy kielemzi a kialakult szituációt, majd meghozza döntését 37 éves játékosának jövőjével kapcsolatban.

Az angol The Sun és az ESPN beszámolója szerint a csapat holland edzője, Ten Hag hétfőn leült beszélgetni a Vörös Ördögök teljes vezetőségével, hogy megvitassa, mitévők legyenek Ronaldóval.

Úgy tudni, hogy ezen a megbeszélésen ott volt Joel Glazer, társelnök, Richard Arnold vezérigazgató és a futball-igazgató John Murtough. Sajtóinformációk szerint Ten Hag kijelentette, hogy a portugál túl messzire ment a klubot érintő kritikáival, illetve azzal is, hogy kijelentette, nem tiszteli őt. Bár véleménye szerint az ötszörös aranylabdás sztár segítségére lehetne a csapatnak a szezon második felében is, de nem hajlandó feláldozni a csapategységet azért, hogy befogadja a portugált, akinek véleménye szerint távoznia kell.

Egyetért a holland edző véleményével a klub egyik legendája, Teddy Sheringham is, aki úgy gondolja, hogy egykori csapattársa nem nem feltétlenül látja reálisan a dolgokat.

„Azt hiszi, hogy nagyobb és jobb annál, mint ahol jelenleg van. Rá kell jönnie, hogy futballistaként túl van a legjobb időszakán. Már nem a húszas évei végén jár, hanem a harmincas éveinek a végét tapossa, ezért takarékoskodnia kell önmagával. A lényeg viszont az, hogy nem tiszteli a menedzsert. Ezzel neki vége a Manchester Unitednél” – álltja az 56 éves klublegenda, aki főszerepet vállalt a Bayern elleni fordításban az 1999-es Bajnokok Ligája döntőben.

Borítókép: Erik ten Hag és Cristiano Ronaldo. (EPA/Peter Powell)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Bruno Fernandes hűvösen köszöntötte Cristiano Ronaldót a portugál válogatott összetartásán
Egy nappal a <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">Piers Morgan által készített interjú</a> után, amely nagy port kavart, Cristiano Ronaldo már a katari világbajnokságra készülő portugál válogatotthoz csatlakozott, a Lisszabon mellett található Futball városban (Cideda do Futebol).
Külföldi bajnokságok
Megfontoltan, szankciót sem kizárva reagált a Ronaldo-interjúra a Manchester United
Az utolsó világbajnokságára készülő Cristiano Ronaldo vasárnap egy nagy <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/11/14/cristiano-ronaldo-a-manchester-united-elarult-engem" rel="noopener" target="_blank">interjút adott</a> a neves angol újságírónak, Piers Morgannak, amelyben egyebek mellett arról beszélt, hogy szerinte szeretett klubja „elárulta” őt, illetve éles kritikával illetve edzőjét, Erik ten Hagot, illetve elődjét, Ralf Rangnickot. A Vörös Ördögök reagáltak Ronaldo szavaira: nem kizárható, hogy büntetés vár a portugálra, ahogyan az sem, hogy már nem látjuk őt United-mezben.
Külföldi bajnokságok
Ezúttal „hazatér” a futball? Az angolokra már a csoportkörben három veszélyes válogatott vár
A 2022-es labdarúgó-világbajnokság B csoportja már első ránézésre is sok izgalmat ígér, hát még ha jobban megvizsgáljuk a csapatokat. A Harry Kane vezette angol válogatott kiemelkedik a mezőnyből, de a „háromoroszlánosok” a fiatal, de annál motiváltabb amerikai, a masszív, a tornára a legmagasabban rangsorolt ázsiai válogatottként érkező iráni és a 64 év után visszatérő, Gareth Bale vezette walesi nemzeti csapat ellen sem mehetnek biztosra. Íme, a B jelű négyesben szereplő csapatok bemutatója!
Cikkek