Musorujsag
Élő Eredmények
×

Sallai legkésőbb nyáron távozni akar a Freiburgtól – sajtóhír

Sallai legkésőbb nyáron távozni akar a Freiburgtól – sajtóhír

m4sport.hu
Német sajtóértesülés szerint Sallai Roland távozni szeretne a Freibrugtól, a minél sikeresebb klubváltás érdekében pedig ügynökséget is cserélt.

A mértékadó Transfermarkt úgy tudja, hogy a 25 éves magyar válogatott támadó legkésőbb jövő nyáron szeretne új csapathoz igazolni. Annak érdekében pedig, hogy nemzetközi szinten is jobban pozicionálja magát, elhagyta a ROGON ügynökséget és az ICM Stellar Sports ügyfeleként folytatja.

A lapnak arról nincsenek információi, hogy melyik lehet Sallai következő klubja, a török Spor azonban úgy tudja, hogy Szalai Attila csapata, a Fenerbahce érdeklődik iránta.

Sallai Roland szeptember 3-án, a Leverkusen elleni bajnokin arccsonttörést szenvedett, megműtötték, október elején állt újra edzésbe, az élvonalban november 6-án lépett ismét pályára. A mostani szezonban összesen 10 tétmérkőzésen játszott a Bundesliga-tabellán jelenleg második helyen álló, az Európa-ligában pedig csoportelsőként továbbjutó Freiburgban és egy gólt szerzett. Sallai 2018 augusztusában a ciprusi APOEL Nicosiától érkezett a német csapathoz 4,5 millió euróért, szerződése 2025 júniusáig szól.

Borítókép: Sallai Roland (Fotó: MTI/AP/DPA/Tom Weller)

További tartalmak