Musorujsag
Élő Eredmények

Bejelentette visszavonulását a Chelsea korábbi BL-győztes védője

Bejelentette visszavonulását a Chelsea korábbi BL-győztes védője

MTI
Bejelentette visszavonulását Gary Cahill Bajnokok Ligája-győztes labdarúgó.

A 36 éves hátvéd – aki legutóbb a Bournemouth játékosa volt – közösségi oldalán közölte döntését.

„A labdarúgás rengeteg örömöt és sikert adott nekem, én pedig elértem, amiről álmodtam: hihetetlen emlékeket szereztem” – fogalmazott a 61-szeres angol válogatott játékos.

Cahill legnagyobb sikereit a Chelsea-vel érte el, amelyet 2012 és 2019 között erősített: a londoniakkal kétszer bajnokságot és FA Kupát, egyszer pedig Bajnokok Ligáját nyert. Az angol nemzeti együttessel részt vett a 2014-es és a 2018-as világbajnokságon, valamint a 2016-os Európa-bajnokságon is. Az Európa-liga 2018-as csoportkörében a londoni meccsen pályára lépett a Fehérvár ellen is.

Borítókép: EPA/WILL OLIVER

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Senki nem indul Infantino ellen a FIFA-elnökválasztáson
A jelenleg irányító Gianni Infantino mellett a határidőig nem adta le más a jelentkezését a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöki posztjára, így ő lesz az egyedüli jelölt a márciusi tisztújításon.
Külföldi futball
Videó: szedik le Cristiano Ronaldo fotóját az Old Traffordról
Elkezdték leszedni a Cristiano Ronaldót ábrázoló óriásplakátot a Manchester United stadionjáról, ami akár annak előjele is lehet, hogy a klubot nyíltan kritizáló futballista nem fog már visszatérni a világbajnokság után az Old Traffordra.
Külföldi futball
A reméltnél kevesebbért kelt el Maradona kezezős labdája
A remélt összegnél kevesebbért, 2,4 millió dollárért (közel 940 millió forint) kelt el az a labda, amelyet a legendás Diego Maradona juttatott a kapuba „Isten keze” segítségével az 1986-os labdarúgó-világbajnokságon.
Külföldi futball