Musorujsag
Élő Eredmények
×

Ronaldo és Messi egy csapatban? A PSG-elnök nehezen kivitelezhetőnek tartja

Ronaldo és Messi egy csapatban? A PSG-elnök nehezen kivitelezhetőnek tartja

m4sport.hu
Ami biztos, hogy Cristiano Ronaldo úgy szerepel a világbajnokságon a portugál válogatottal, hogy nincs csapata, miután a katari torna kezdésénél a Manchester United - közös megegyezéssel - felbontotta vele a szerződést.

Még a portugál válogatott Svájc elleni kiütéses győzelme (6-1) előtt jelentek meg hírek arról, hogy a 37 éves portugál elfogadta a szaúdi al-Nasszr ajánlatát, de később ezt a játékos maga is cáfolta.

Mostanság gyakran felröppen a hír, hogy esetleg visszatér a gyökerekhez, és újra a Sporting mezét venné magára, amit nem lehet kizárni, de a madeirai anyagi igényeit ismerve nehézkesen megoldhatónak tűnik.

Ugyancsak közkedvelt felvetés a sajtó részéről, hogy összeboronálja a korszak másik nagy sztárjával, Lionel Messivel, ehhez pedig megfelelő közeg a Paris Saint-Germain lenne, ahol az argentin játszik, ráadásul a párizsi azon kevés klub közé tartozik, amely ezt megengedhetné magának.

A Sky Sports fel is tette a kérdést a klub tulajdonosának, Nasszer al-Kelaifinek, vajon szívesen látná-e a portugál csapatában?

“Cristiano Ronaldo a PSG-ben? A három játékossal, akik nálunk vannak (Messi-Neymar-Mbappé), ez egy nagyon nehéz kérdés, de mindenképpen a legjobbakat kívánom neki. Egy fantasztikus játékos, aki még mindig kiemelkedő” – reagált a kérdésre a párizsiak katari tulajdonosa.

További tartalmak