Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szó sem esik a bajnoki címről a lipcsei öltözőben

Szó sem esik a bajnoki címről a lipcsei öltözőben

MTI
A Bundesligában harmadik helyen álló, három magyar válogatott játékost is foglakoztató RB Leipzignél jelenleg nem téma a bajnoki címért folyó harc.

„Ezzel most nem foglalkozunk – mondta az abu-dzabi edzőtáborban a csapatkapitány, Willi Orbán. – Megvan a feladatunk, ez pedig az, hogy a játékunkat kiegyensúlyozottá és intenzívvé tegyük. Mindenkinek a legmagasabb szinten kell teljesítenie, jelenleg erre összpontosítunk.”

A magyar válogatott védő hozzátette: természetesen minden mérkőzést meg akarnak nyerni, függetlenül attól, ki az ellenfél.

„Az első meccs nagyon érdekes lesz, ezzel együtt most arra fókuszálunk, hogy megtaláljuk a formánkat” – fogalmazott arra utalva, hogy a világbajnoki szünet utáni első fordulóban, január 20-án a címvédő és listavezető Bayern München lesz az ellenfelük. Amennyiben nyernek, három pontra megközelítik a bajorokat „Hosszú szünet volt most a Bundesligában, ezért ügyelnünk kell arra, hogy ismét a legjobbunkat hozzuk. Ezért vagyunk itt és ezért dolgozunk keményen.”

A lipcseiek felkészüléséről hiányzik a sérüléséből lábadozó Gulácsi Péter.

Borítókép: Willi Orbán és Szoboszlai Dominik (Fotó: MTI/EPA/Filip Singer)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek