Musorujsag
Élő Eredmények

Kleinheisler megérkezett Athénba, csütörtökön jelenti be a Panathinaikosz

Kleinheisler megérkezett Athénba, csütörtökön jelenti be a Panathinaikosz

m4sport.hu
A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően Kleinheisler László a horvát NK Osijektők a görög Panathinaikoszhoz szerződik. A magyar válogatott középpályás szerdán megérkezett Athénba, a hivatalos bejelentésre csütörtökön kerül sor.

A 44-szeres magyar válogatott középpályás a hírek szerint 2026 nyaráig ír alá az élvonalban listavezető athéni klubhoz, amely 600 ezer eurót fizet érte az eszéki klubnak. A 28 éves játékos szerdán érkezett meg Athénba, a kötelező orvosi vizsgálat után csütörtökön jelenti be szerződtetését a Panathinaikosz.

„Nagyon boldog vagyok, alig várom, hogy találkozzam az új csapattársaimmal és együtt játszhassunk. Örülök, hogy egy ilyen nagy klubhoz jöhettem” – nyilatkozta Kleinheisler a görög fővárosban.

Kleinheisler László 2019 februárjában érkezett Az NK Osijekhez, amellyel nem hosszabbítja meg nyáron lejáró szerződését. Ezt megelőzően a Werder Bremennél, a Darmstadtnál és a kazah Asztanánál légióskodott, Magyarországon a Puskás Akadémiában, a Videotonban és a Ferencvárosban játszott.

Borítókép: Kleinheisler László (Fotó: Facebook/NK Osijek)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Kleinheisler télen csapatot vált – sajtóhír
Horvát sajtóértesülések szerint szinte biztos, hogy Kleinheisler László a téli átigazolási szezonban távozik Eszékről és egy másik országban folytatja pályafutását.
Külföldi futball