Musorujsag
Élő Eredmények

Dybala: Mourinhónak is köszönhetem, hogy világbajnok lettem

Dybala: Mourinhónak is köszönhetem, hogy világbajnok lettem

m4sport.hu
Bár sérülése miatt főszerepet nem kaphatott, összességében Paulo Dybala mégis tevékeny részese volt annak, hogy az argentin válogatott megnyerje Katarban a világbajnokságot. A 29 éves támadó új gondolja, hogy klubedzője, a portugál José Mourinho sokat segített neki a fejlődésében, neki is köszönheti, hogy december 18-án ő is a magasba emelhette a vb-trófeát.

„Mindenki jól tudja, hogy Mourinho milyen súllyal bír a labdarúgás történetében. Már mindent megnyert. Mourinho nagyon akart, hogy itt (Rómában) legyek, és most világbajnoknak mondhatom magam, hála neki is. Mindig a maximumoz próbálom kiadni magamból érte és a csapatért egyaránt, már azért is mert rengeteget segített nekem” – éltette a Sky Sportsnak adott nyilatkozatában a Farkasok edzőjét.

Előz mesterét is megemlítette, Massimiliano Allegrit, aki véleménye szerint nagyon hasonló karakterű edző.

„A személyiségüket nézve nagyon hasonlítanak egymásra. Két olyan edzőről beszélünk, akik mindenben segítik a játékosaikat és vállalják a felelősséget, amikor kell. Amikor a Juventushoz érkeztem, Allegri is segített abban, hogy nagyot fejlődjek. Mourinho most ugyanezt folytatja” – mondta Dybala.

Borítókép: Paulo Dybala (Fotó: EPA/ETTORE FERRARI)

További tartalmak