Musorujsag
Élő Eredmények

Piqué csattanós válasza Shakira őt szapuló dalára: leszerződött a Renault-val és a Casióval

Piqué csattanós válasza Shakira őt szapuló dalára: leszerződött a Renault-val és a Casióval

m4sport.hu
Pénteken beszámoltunk arról, hogy Shakira új dala, amelyben az őt megcsaló férjét és barátnőjét, Clara Chiát nem akármilyen szinten becsmérli, óriási siker volt a Youtube-on, az első 24 órában 65 millió kattintást ért el, és azóta sem csökken az érdeklődést, már 90 millió felett jár.

A nótában a 45 éves énekesnő rendesen osztja exét, aki lecserélte a 22 évesre – azóta már 23 – miközben ő kettővel is felér, megspékelve két hasonlattal, hogy egy Ferrarit cserélt le egy Twingóra, egy Rolexet egy Casióra.

Már a Renault és a Casio is kapva kapott az lehetőségen, hogy az agyonhallgatott dalban őket említik: a szövegből kiemelt elemekkel játszva sebtiben reagáltak:

„Tisztán látszik (Clara-mente), hogy nem vagyunk olyanok, mint »tudják, ki«, de lepereg rólunk, amit ránk fröcskölnek (salPIQUE)” – olvasható a Renault (Twingo) válaszában.

„Olyan lányoknak és fiúknak, mint amilyen te vagy. Fel a hangerővel!” – így a francia márka másik reklámjában, szintén a szöveget felhasználva.

Az óragyártócég sem maradt le, a vízálló óráiról is híres Casio megtalálta a módját annak, hogy profitáljon Shakira fitymáló szövegéből.

“Szeretjük, ha lefröcskölnek minket”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Casio Relojes Spain (@casiorelojes_es) által megosztott bejegyzés

Hogy milyen humorral és jó üzleti érzékkel bír a korábbi Barca-védő, jól mutatja lépése a kétségtelenül sikeres dalra.

A 35 éves Barca-legenda elindít egy új, kispályás labdarúgókupát, amelyen hétfős csapatok szerepelnek, Kings League néven. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón bejelentette, hogy szerződést kötött a Casióval és a Renault-val – természetesen a Twingóra kihegyezve a történetet.

„Mindenki számára van egy Casiónk. Ez az óra egy életre szól”- hirdeti nem kis éllel az exfocista.

Azt is bejelentette, hogy a Kings League meccseire autóval érkezik, természetesen egy Twingóval.

A 90 millió megtekintést érő fröcsögés Gerard Piqué pénztárcájának is jót tett.

További tartalmak