Musorujsag
Élő Eredmények

Győztes meccsen 90 percet játszott Cristiano Ronaldo első szaúdi bajnokiján

Győztes meccsen 90 percet játszott Cristiano Ronaldo első szaúdi bajnokiján

MTI
A portugál Cristiano Ronaldo győztes mérkőzésen debütált az al-Nasszr színeiben a szaúdi labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.

Az ötszörös aranylabdás csatár végigjátszotta a vendég al-Ettifak ellen 1-0-ra megnyert összecsapást. A 37 éves Ronaldo volt az al-Nasszr csapatkapitánya, és a találkozón négyszer próbálkozott kapura lövéssel.

A sztár december 30-án írt alá két évre a szaúdi együtteshez médiaértesülések szerint 200 millió euróért, miután a Manchester United november végén szerződést bontott vele. Egy korábbi angliai eltiltás miatt a bemutatkozására mostanáig kellett várnia.

Borítókép: Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: Cristiano Ronaldo visszatért a Real Madrid edzésére, jót beszélgetett Ancelottival
Most már hagyománynak mondható, hogy a spanyol Szuperkupa négyes döntőjét Szaúd-Arábiában rendezik, a Real Madrid pedig tizenegyesekkel legyőzte a Valenciát szerda este, így a sorozat fináléjában is érdekelt. Így aztán az al-Naszrba igazolását követően hamar keresztezte Cristiano Ronaldo útját egykori csapata, a korábbi Real-sztár pedig ki is használta az alkalmat, meglátogatta a madridiak rijádi edzését. Ronaldót láthatóan örömmel fogadták a Realnál, Ancelotti nevetve csevegett vele, Roberto Carlos pedig baráti öleléssel köszöntötte
Külföldi futball