Musorujsag
Élő Eredmények

„Ez amatőr viselkedés" – a Bayern sportigazgatója nehezményezi, hogy játékosuk a Párizsi Divathéten járt

„Ez amatőr viselkedés" – a Bayern sportigazgatója nehezményezi, hogy játékosuk a Párizsi Divathéten járt

MTI
Hasan Salihamidzic, a Bayern München sportigazgatója amatőr lépésnek nevezte, hogy a csapat labdarúgója, Serge Gnabry két bajnoki mérkőzés között a Párizsi Divathéten járt.

A futballista a közösségi oldalán képeket posztolt magáról a vasárnapi szabadnapján, miután pénteken a Bayern 1-1-es döntetlent játszott az RB Leipzig otthonában. Gnabry aztán kedden már ott volt az együttesben a Köln elleni bajnokin, de a szünetben lecserélték, és a listavezető később a hajrában szerzett góllal egyenlítve játszott ismét 1-1-et.

„Ez amatőr viselkedés. Pontosan ez az, amit nem szeretek. A Bayern Münchennél nem szórakozol a szabadnapodon. A szabadnap azt jelenti, hogy kipihened magad, hogy aztán a következő mérkőzésen mindent bele tudj adni” – nyilatkozott a keddi összecsapás után Salihamidzic, hozzátéve, hogy beszéni fog a történtekről Gnabryval.

Serge Gnabry a Párizsi Divathéten január 22-én (Fotó:Christian Vierig/Getty Images)

A Bayern játékosainak pályán kívüli tevékenysége azóta került különösen a figyelem középpontjába, hogy a csapat első számú kapusa, Manuel Neuer a világbajnokság utáni szabadsága alatt, síelés közben eltörte a lábát, és a szezon hátralévő részére kidőlt.

Borítókép: MUNICH, GERMANY - JANUARY 24: Serge Gnabry of Bayern Muenchen Looks on during the Bundesliga match between FC Bayern München and 1. FC Köln at Allianz Arena on January 24, 2023 in Munich, Germany. (Photo by Harry Langer/DeFodi Images via Getty Images)

További tartalmak