Musorujsag
Élő Eredmények
×

Gróf Dávid már belenyugodott, hogy Debrecenben marad, aztán 24 óra alatt Görögországba igazolt

Gróf Dávid már belenyugodott, hogy Debrecenben marad, aztán 24 óra alatt Görögországba igazolt

m4sport.hu
A téli átigazolási időszak utolsó pillanatáig várni kellett rá, de aztán nagyon gyorsan zajlott Gróf Dávid Görögországba igazolása.

Az OTP Bank Ligában szereplő Debrecen kedden jelentette be, hogy szerződést bontott 33 éves kapusával, aki a görög élvonalbeli Levadiakosz csapatánál folytatja pályafutását.

Gróf Dávid az M1-nek elmondta, vasárnap este a hétfői szabadnapjára készült, amikor menedzsere értesítette, hogy egy görög élvonalbeli csapat érdeklődik iránta, hétfő reggel pedig meg is érkezett a Levadiakosz ajánlata. „Nagyon gyorsan kellett dönteni, egyből rohantunk a DVSC-hez, ők nagyon korrekten álltak hozzá, mert ez egy nagyon jó lehetőség, hogy 33 évesen még ki tudok menni külföldre játszani, ráadásul nem is akármilyen bajnokságba. Ezúton is szeretném megköszönni nekik, hogy nem álltak az útjába annak, hogy belevágjak ebbe a kalandba” – mondta a kapus

Gróf Dávid hozzátette, foglalkoztatta a váltás gondolata, de mivel januárban néhány hazai megkeresésen túl semmi nem történt, már belenyugodott, hogy télen nem szerződik máshova, aztán „az utolsó 24 órában felgyorsultak az események”.

Első benyomásai nagyon jók Görögországban. „Nagyon kedvesen fogadtak, sofőrt küldtek értem, állandóan hoznak-visznek, bemutattak a tulajdonosnak is, ő is nagyon szimpatikus volt, a sportigazgató pedig egész nap kapcsolatban volt velem, hogy segítsen mindenben. Egyelőre nagyon pozitív élmény, de majd akkor lesz teljes a boldogság, ha a családom is csatlakozik hozzám.”

Gróf úgy tudja, hogy a Levadiakosznál ő volt az egyetlen kiszemelt a megerősíteni kívánt kapusposztra, akivel „komolyan foglalkoztak”, látszik is, hogy felkészültek vele kapcsolatban.

Borítókép: Gróf Dávid, a Debrecen kapusa (MTI/Czeglédi Zsolt)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Görögországba igazolt a Loki kapusa
Közös megegyezéssel szerződést bontott kapusával a Debreceni VSC, Gróf Dávid a görög Levadiakosz csapatánál folytatja pályafutását.
Magyar futball