Musorujsag
Élő Eredmények

„Sérülten síelget és önkényes döntéseket hoz” - a Juve veterán világbajnoka Pogbát és a klubot is kritikával illette

„Sérülten síelget és önkényes döntéseket hoz” - a Juve veterán világbajnoka Pogbát és a klubot is kritikával illette

m4sport.hu
A Juventusszal a többi közt öt bajnoki címet és egy Bajnokcsapatok Európa Kupája-győzelmet ünnepelt Marco Tardelli szerint vétek a klubnál tartani Paul Pogbát.

“Pogba 2022 áprilisa óta nem játszott. Akkor még a Manchester United gondja volt, ma viszont már a Juventusé. Nem tudni, mikor tér vissza, és azt sem, mit akar csinálni” – mondta a Rai 2 90° Perc című műsorában az olaszok világbajnoka.

„Síelni megy, miközben a csapattársai a klub komoly problémáival küzdenek, nem akkor operáltatja meg magát, amikor a klub szeretné, hanem ő dönt az időzítésről, mert fél, hogy lemarad a világbajnokságról… Ez a helyzet is mutatja, hogy a klubnál nincsenek világos elképzelések. Szerintem Massimiliano Allegrinek vétek egy ilyen játékost a fizetési listán tartani. A viselkedése a csapattársaival szemben sem korrekt, ami különösen zavar engem.”

A világbajnok francia középpályás 2022 nyarán, hat év után a Manchester Unitedtől tért vissza Torinóba, azonban térdsérülése és újonnan kialakult izomfájdalmai miatt az aktuális idényben eddig egyetlen percet sem játszott.

Tardellihez hasonlóan mások is úgy gondolhatják, Pogba kolonc a Juventus nyakán, mert már felröppentek olyan hírek, melyek szerint a klub felbonthatja a játékos szerződését.

Borítókép: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

További tartalmak

Kapcsolódó hírek