Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Ibrahimovic könnyeivel küszködve küldött szívszorító üzenetet leukémiával diagnosztizált barátjának

Videó: Ibrahimovic könnyeivel küszködve küldött szívszorító üzenetet leukémiával diagnosztizált barátjának

m4sport.hu | Pollák Márton
Nem sűrűn látjuk Zlatan Ibrahimovic érzelmes oldalát, most azonban még a könnyeit is nehezen tartotta vissza az AC Milan klasszisa.

A korábbi népszerű újságíró, Thijs Slegers és Ibrahimovic kapcsolata akkorra nyúlik vissza, amikor a svéd klasszis fiatalon az Ajaxhoz igazolt. A páros hamar összebarátkozott és olyan kiváló kapcsolatot ápol, hogy Ibrahimovic még az önéletrajzi könyvében is elismerően nyilatkozott holland barátjáról.

Slegersnél aztán 2020-ban akut leukémiát diagnosztizáltak, a múlt héten pedig szívszorító hírt kellett bejelentenie: az orvosok szerint menthetetlen.

A 46 éves férfi hétfőn az ESPN hollandiai adásában tűnt fel, ahol több, futballból ismert jóbarátjával, így Ibrahimoviccsal is nosztalgiáztak egy keveset.

A VIDEÓT IDE KATTINTVA NÉZHETI MEG.

Az AC Milan csatárát megkérdezték, emlékszik-e az első találkozásukra, mire a 41 éves játékos így felelt: „Hogy emlékszem-e? Mindig emlékezni fogok.”

“Ő volt az egyetlen barátom Hollandiában. Fiatal, elveszett és összezavarodott voltam. Volt egy újságíró, aki felkeresett, és abban az időben az újságírók nem voltak a barátaim. Épp ellenkezőleg, az ellenségeimként tekintettem rájuk. Ő azonban felkeresett, elmentünk enni egy jót és közben beszélgettünk. Onnantól kezdve nagyon jó barátok lettünk. Teniszeztünk, sokat találkoztunk és rengeteget segített nekem. Minden támogatást megadott nekem, amire akkor szükségem volt. Ez volt az első, és egyben nagyon fontos lépés a karrieremben. A mai napig szoros barátságot ápolunk. Nagyon a szívembe zártam. Thijs, csak azt szeretném mondani, hogy szeretlek, barátom” – mondta az ekkor már könnyeivel küzdő Ibrahimovic, akit csak nagyon ritkán láthattunk így elérzékenyülni.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Az Atlético védőjének dicstelen havi mérlege: 5 meccs, 3 piros lap
Vasárnap a La Ligában az Atlético de Madrid izzadtságos, 1-0-ás győzelmet aratott a Celta Vido otthonában úgy, hogy a fővárosiak a 70. percben, döntetlen állásnál megfogyatkoztak, miután védőjük, Stefan Savic egy lerántásért azonnali piros lapot kapott. Egy hátvéddel olykor megtörténhet ez, az viszont már ritkább, hogy lap bő hónapon belül háromszor menjen idő előtt zuhanyozni. A 32 éves montenegrói játékossal megtörtént ez a kellemetlenség.
Külföldi futball