Musorujsag
Élő Eredmények

Gerrard lehet a legesélyesebb a PSG vezetőedzői posztjára – sajtóhír

Gerrard lehet a legesélyesebb a PSG vezetőedzői posztjára – sajtóhír

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint alkalomadtán a Liverpool legendája, Steven Gerrard válthatja a Paris Saint-Germain vezetőedzői posztján Christophe Galtier-t.

Hiába történt 2022 nyarán edzőváltás a PSG élén, a vezetés a Mauricio Pochettinót váltó Galtier-vel sem érzi olyan acélosnak a csapatot, mint amit a keret minősége alapján elvárnának.

A Goal a skót Daily Mail információira hivatkozva arról számolt be, hogy bár szó volt a jelenleg szabadon szerződtethető Thomas Tuchel visszahozataláról, a legkomolyabb esélyes állítólag mégis a Liverpool ikonja, Steven Gerrard, aki szintén szabadúszó.

Bár az angol szakember edzőként egyelőre nem váltotta meg a világot – a 2020/21-es szezonban bajnok lett ugyan a skót Rangersszel, de a Premier League-ben szereplő Aston Villa élén csupán 40 meccs jutott neki -, de a francia bajnok vezetése úgy gondolja, Gerrard pont olyan profillal bír, aki ki tudná hozni a legjobbat a Lionel Messi, Kylian Mbappé és Neymar fémjelezte együttesből.

A PSG ugyan ötpontos előnnyel vezeti a bajnokságot, de a hazai kupából kiesett, a Bajnokok Ligájában pedig hazai pályán 1-0-ra kikapott a Bayern Münchentől a nyolcaddöntőben, így könnyen lehet, hogy az elitligától is idő előtt elköszön a klub, ami  igencsak aggasztja a tulajdonosi kört.

 

Borítókép: Steven Gerrard (Fotó: EPA/Jeroen Putmans)

További tartalmak