Musorujsag
Élő Eredmények

„Úgy éreztem, menten meghalok” – a Palmeiras játékosa egy nap után kikészült Ronaldo diétájától

„Úgy éreztem, menten meghalok” – a Palmeiras játékosa egy nap után kikészült Ronaldo diétájától

m4sport.hu
A Palmeiras középpályása, Gabriel Menino elárulta, a 2020/2021-es szezonban megpróbálta Cristiano Ronaldo diétáját követni, ám a dolog nem sült el túl jól.

„Rendben volt a súlyom, de változtatni szerettem volna. Beszéltem a Palmeiras táplálkozási tanácsadójával és megkértem, kövessük Cristiano Ronaldo diétáját. Úgy akartam kinézni, mint ő” – idézi a portugál A Bola a most 22 éves brazil.

„A diéta így nézett ki: reggelire egy tojás és táplálékkiegészítők. Az edzés előtt újra táplálékkiegészítők. Ebédre hal és saláta. Az uzsonna: még több táplálékkiegészítő. Vacsorára ismét hal és saláta. Lefekvés előtt: táplálékkiegészítők.”

Gabriel Menino nem szívesen emlékszik vissza az ötszörös aranylabdás diétájára (Fotó: EPA/Andre Borges)

És mindez pont úgy hatott a fiatal futballista szervezetére, ahogy elsőre gondolnánk.

„A csapat akkorra már összeállt, a posztomon pedig én voltam a harmadik számú játékos. Elkezdtem a diétát, ám másnap mindkét jobbhátvéd megsérült, így nekem kellett játszanom. Már a bemelegítésnél csak arra tudtam gondolni, hogy menten meghalok. Elkezdődött a mérkőzés, öt perc után pedig le kellett cserélni, mert képtelen voltam futni.”

Borítókép: (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Juventus nyerte a hatgólos torinói derbit
A Juventus 4-2-re győzött a Torino ellen az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A két gárdát az Öreg Hölgy 15 pontos büntetése miatt ezúttal csupán egyetlen pont választotta el a tabellán, ám Massimiliano Allegri együttese az elmúlt időszakban jó formában lendült, az Európa-ligában a Nantes ellen kiharcolta a továbbjutást a rájátszásból és a Serie A-ba is átmentette ezt a lendületet.
Külföldi futball
Sajtóhír: a Benfica nem tágít, egyre komolyabban érdeklődik Kerkez iránt
Decemberben már beszámoltunk arról, hogy a Bajnokok Ligájában vitézkedő portugál Benfica érdeklődik az AZ Alkmaar magyar válogatott szélső védője, <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/12/07/kerkez-milos-a-bajnokok-ligaja-meglepetescsapatanak-celkeresztjeben" rel="noopener" target="_blank">Kerkez Milos iránt</a>. Azóta eltelt több mint két hónap és a portugál bajnokságot magabiztosan vezető Sasok változatlanul - a luzitán sajtó szerint egyre harátozottabban - érdeklődik a 19 éves tehetség iránt.
Külföldi futball
Mbappé: Ha Olaszországba igazolok, csakis a Milanért
A Paris Saint-Germain támadója, Kylian Mbappé a <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2023/02/27/messi">hétfői FIFA-gála</a> után azt mondta egy szurkolónak, ha a Serie A-ba szerződne, a Milanhoz vezetne az útja.
Külföldi futball