Musorujsag
Élő Eredmények

Holman Dávid: Télen több lehetőségem is lett volna a távozásra, nyáron kiderül, hogy alakul a sorsom

Holman Dávid: Télen több lehetőségem is lett volna a távozásra, nyáron kiderül, hogy alakul a sorsom

m4sport.hu
A Slovan sérülésből felépült magyar labdarúgója, Holman Dávid a Kossuth Rádiónak elmondta, őt is meglepte, mennyi megkeresése volt a téli átigazolási időszakban.

A Holman Dáviddal készült beszélgetést a lejátszóra kattitva hallgathatja meg:

A keresztszalag-sérülésből visszatért játékos szerdán, a Samorin (Somorja) ellen tizenegyespárbajban 2–1-re megnyert Szlovák Kupa-negyeddöntőben hosszú kihagyás után léphetett újra pályára a Slovanban.

„Örülök, hogy hét-nyolc hónap után újra tétmeccsen játszhattam, ráadásul kezdő lehettem. Már korábban is egészséges voltam, de úgy gondoltuk, egy második sérülés után kicsit több idő kell a visszatérésemhez.”

A 29 éves középpályás az esetleges távozásáról is beszélt, mert nagy meglepetésére lehetősége akadt volna bőven.

„Meglepett, hogy két ilyen térdsérülés után is sok megkeresésem volt. Télen lett volna lehetőségem eligazolni, de leültem az edzői stábbal és a vezetőséggel, aztán úgy döntöttem, ezt a fél évet még mindenképpen Slovan-mezben játszom le. Hat éve tartozom ide, szeretek itt játszani, és ha úgy van, tiszta lappal távoznék. Úgyhogy bízom benne, a jövőben több lehetőséget kapok és jó játékkal hozzá tudok járulni a bajnoki cím megszerzéséhez vagy a kupagyőzelemhez (a Slovan 21 forduló után a DAC mögött egy ponttal lemaradva második a szlovák élvonalban). Két ilyen sérülés után az a dolgom, hogy lehajtott fejjel dolgozzam, aztán majd meglátjuk, az élet visszaadja-e azt, amit beletettem, illetve hogy a nyári szünetben miként alakul a sorsom.”

Borítókép: Holman Dávid (Fotó: Facebook/SK Slovan Bratislava)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Laidouni: Az FTC a Bundesligában is megállná a helyét
A januárban az Union Berlinhez szerződött Aissa Laidouni úgy véli, a Ferencváros a Bundesligában is megállná a helyét, azt pedig nem bánná, ha új csapata az FTC-vel találkozna majd az Európa-ligában.
Külföldi futball