Musorujsag
Élő Eredmények

Az Arsenal válogatott védője utál focit nézni, és "boldog" lenne kertészként is

Az Arsenal válogatott védője utál focit nézni, és "boldog" lenne kertészként is

m4sport.hu
Ben White, a Premier League éllovasának, az Arsenalnak a védője a The Sunnak adott nyilatkozatot, amelyben bevallotta, hogy gyerekként unta a focimeccseket nézni, inkább kiment az utcára játszani, vagy kertész édesapjának segíteni, amt nagyon szeretett.

A négyszeres angol válogatott szélső, Ben White edzője, Mikel Arteta egyik stabil kezdője az Arsenalban, amely magabiztosan vezeti az angol bajnokságot, az Európa-ligában pedig egyértelmű esélyesként várja a portugál Sporting elleni párharcot. Hosszú utat járt be a 25 éves labdarúgó, aki bevallotta, akkor sem lett volna boldogtalan, ha az élete más irányt vesz.

„Valószínűleg az édesapámmal dolgoznék, ha nem focista lennék. Ő kertész”- kezdte White

„Talán pont ezért nem volt rajtam sosem nyomás fiatalon, mert nagyon is boldoggá tett volna az is. Végül elmentem futballozni, de egy szemernyi problémát sem jelentett volna, ha csinálom, amit édesapám” – mesélte hozzátéve, hogy gyerekként kifejezetten utált meccseket nézni.

„Igazán sosem szerettem meccseket nézni a tévében. Ha gyerekként épp ment a tévében, akkor öt perc után meguntam, inkább kimentem az utcára játszani a többi sráccal” – emlékezett vissza. Ezt a szokását a mai napig megtartotta, csak akkor néz focit, ha az a fejlődését szolgálja.

„A mai napig nem nézek meccseket. csak a saját videóimat nézem, hogy segítse a fejlődésemet. A magam szórakoztatására biztos nem nézek focit.”

Ugyanakkor, amikor gyakorolja a sportágat, akkor szinte kilép önmagából.

„Megszállottja vagyok annak hogy a lehető legjobb legyek és sikeres. Bármit csinálnék, ugyanígy állnék hozzá. Amikor pályára lépek, minden a labdarúgás körül forog. Száz százalékosan fókuszálok. Amikor lejövök onnan,azonnal kikapcsolok” – állítja.

Borítókép: Ben White (B) (EPA/Peter Powell)

További tartalmak