Musorujsag
Élő Eredmények
×

Csercseszov: Nem, nem, nem! Ez a párharc még csak most kezdődött!

Csercseszov: Nem, nem, nem! Ez a párharc még csak most kezdődött!

m4sport.hu
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője csapata védekezését dicsérte a Bayer Leverkusen otthonában, az Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén elszenvedett 2–0-s vereséget követően. Az M4 Sportnak nyilatkozó szakember szerint a párharc nincs lefutva, sőt, még csak most kezdődött.

A mérkőzés összefoglalóját itt tekintheti meg, illetve olvashat róla bővebben.

„A tervünket nagyjából sikerült megvalósítani a pályán, természetesen egy ilyen mérkőzésen nincs tíz kapuralövési lehetőségünk, annak örülök, hogy az ellenfélnek sem volt. Két szerencsétlen gólt kaptunk, így lett 2–0 a végeredmény” – értékelt az M4 Sportnak.

Farkas Márton riporter felvetésére, miszerint a kétgólos vereség nem jelenti a párharc végét, így reagált az orosz szakember:

„Nem, nem nem, nem! Még csak most kezdődött ez a párharc.”

„Mostantól a Puskás Akadémia elleni hétvégi bajnokira kell koncentrálnunk, majd a párharc visszavágójára” – zárta szavait.

A nyolcaddöntő második mérkőzését március 16-án, csütörtökön rendezik a Puskás Arénában, az M4 Sport azt a találkozót is élőben közvetíti. A negyeddöntő és az elődöntő sorsolását egy nappal később tartják.

Borítókép: MTI/Kovács Tamás

További tartalmak