Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: sokba került Botka forrófejűsége, kihagyja az El-nyolcaddöntő visszavágóját a Puskás Arénában

Videó: sokba került Botka forrófejűsége, kihagyja az El-nyolcaddöntő visszavágóját a Puskás Arénában

m4sport.hu
Botka Endre, a Ferencváros hátvédje sárga lapos eltiltás miatt nem léphet pályára a Bayer Leverkusen elleni Európa-liga nyolcaddöntő hazai visszavágóján a Puskás Arénában, miután a németországi első mérkőzésen egy kakaskodást követően besárgult, ami már a harmadik volt a magyar válogatott védőnek a sorozatban.

A Ferencváros 2–0-s vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen vendégeként, a párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik a Puskás Arénában.

Botka Endre feszült hangulatban játszott a második, előbb a 64. percben Edmond Tapsobával került szóváltásba, szerencsére gyorsan szétválasztották a feleket, ennek nem volt következménye. Tíz perccel később Florian Wirtz ellen volt szabálytalan, ami szabadrúgást eredményezett, de a 19 éves támadóval is kakaskodásba keveredett, amiért mindketten sárga lapot kaptak.

Mivel korábbról már volt két lapja Botkának az Európa-ligában, eltiltás miatt nem léphet pályára a következő mérkőzésen, a nyolcaddöntő visszavágóján március 16-án, csütörtökön a Puskás Arénában.

Botka Endre feszült pillanatai 1. (fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Botka Endre feszült pillanatai 2. (fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Botka Endre feszült pillanatai 3. (fotó: MTI/Kovács Tamás)
Borítókép: Leverkusen, 2023. március 9. A ferencvárosi Botka Endre (k) és Florian Wirtz, a német csapat játékosa (j), balról az olasz Davide Massa játékvezetõ a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntõjében, a Bayer Leverkusen - Ferencváros elsõ mérkõzésen a leverkuseni BayArenában 2023. március 9-én. MTI/Kovács Tamás

További tartalmak

Kapcsolódó hírek