Musorujsag
Élő Eredmények

„Az útnak itt még nincs vége!” – Csercseszov a Leverkusen elleni El-visszavágó előtt

„Az útnak itt még nincs vége!” – Csercseszov a Leverkusen elleni El-visszavágó előtt

m4sport.hu
A Ferencváros kétgólos hátrányból várva fogadja a Bayer Leverkusent az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján, de a nagy érdeklődés miatt nem saját stadionjában, a Groupama Arénában, hanem a Puskás Arénában. Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar bajnok orosz vezetőedzője a zöld-fehérek hivatalos honlapjának nyilatkozott az összecsapás előtt.

 

„Nemcsak a klub, a teljes magyar futball számára fontos tettet hajtottunk végre azzal, hogy bejutottunk a sorozat nyolcaddöntőjébe. Azonban az útnak itt még nincs vége! Azt viszont mindenképpen elértük, hogy a Ferencvárosra most már komoly tényezőként tekintenek Európában. A Fradinál ugyanakkor mi nem érjük be ennyivel!” – jelentette ki határozottan az 59 éves szakember.

Sztanyiszlav Csercseszov bizakodó, ugyanakkor nem feledi: a csapatot sérülések tizedelik, emellett az sem a magyar alakulat mellett szól, hogy az ellenfél mégiscsak a Bundesligában edződik hétről hétre.

„Jó a keretünk, az egyetlen negatívum, hogy jelenleg is többen sérültek, ráadásul ezek a sérülések meglehetősen súlyosak. Mondhatni, egyetlen sérült is kihívás, de egyszerre több az kicsit sok. Legyünk reálisak: egy Bundesliga-csapattal játszunk. A német bajnokság erősebb a magyarnál, ám ez önmagában nem jelent semmit. A csoportkörben francia és török klubot is sikerült megelőznünk, most is azon leszünk, hogy borítsuk a papírformát” – mondta bizakodóan a klub honlapjának Csercseszov.

A zöld-fehérek március 16-én, csütörtökön 21.00 órakor lépnek pályára a Bayer Leverkusen ellen az El-nyolcaddöntő visszavágóján, amelyet az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetít.

Borítókép: Sztanyiszlav Csercseszov (MTI/Kovács Tamás)

További tartalmak