Musorujsag
Élő Eredmények

Csercseszov: Ez már az a szint, ahol minden hibát megbüntetnek

m4sport.hu
Sztanyiszlav Csercseszov, a Ferencváros vezetőedzője az M4 Sportnak értékelt a Bayer Leverkusen ellen elszenvedett 2–0-s vereség után. Az FTC 0–4-es összesítéssel búcsúzott az Európa-liga-nyolcaddöntőjében.

A Leverkusen a Puskás Arénába is az első meccsen látott forgatókönyvet hozta: egy gyors góllal kényelmes helyzetbe került, a hajrában pedig rárúgta a másodikat. Az orosz szakember a lefújás után kijelentette, az Európa-liga nyolcaddöntője már az a szint, ahol már minden hibáért fizetni kell.

„Az ilyen mérkőzéseken nem szabad hibázni és minden adódó lehetőséget ki kell használni, ha nem tesszük, egy ilyen ellenfél megbosszulja ezeket. A Bundesliga jóval erősebb a magyarnál, de ha hétről-hétre kemény mérkőzéseket játszunk, szintet tudunk lépni. Most az a feladatunk, hogy levonjuk a következtetéseket” – értékelt Csercseszov.

A sérülés miatt hiányzókra utalva azt mondta, sportban nincs ha, de egy egészségesebb keret taktikai és variációs szinten is segíthettek volna a párharcban.

Hozzátette, büszke csapatára, hiszen a klub hosszú idő után jutott be ismét egy európai kupa kieséses szakaszába.

„Az a kérdés maradt, hogy megelégszünk-e ezzel a szinttel vagy előrébb akarunk lépni. Elemezni kell a helyzetünket és megtenni a következő lépéseket” – zárta szavait.

Összefoglaló

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ez nem légiósaink napja volt, már csak Kerkez Milosnak szurkolhatunk az európai kupákban
Miközben csütörtök este a Ferencváros kettős vereséggel, <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2023/03/16/a-bayer-leverkusen-a-puskas-arenaban-sem-kegyelmezett-veget-ert-a-ferencvaros-europai-kupatavasza" target="_blank" rel="noopener">0–4-es összesítéssel búcsúzott a Bayer Leverkusen elleni El-nyolcaddöntőben</a>, öt légiósunk csapata számára is véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek. Az AZ Alkmaarban szereplő Kerkez Milos az egyetlen, akinek még szurkolhatunk a folytatásban.
Magyar futball
A Bayer Leverkusen a Puskás Arénában sem kegyelmezett, az El-nyolcaddöntőben ért véget a Ferencváros európai kupatavasza
Már a harmadik percben gólt kapott, így szinte lehetetlen helyzetbe került az Európa-liga nyolcaddöntőjének második mérkőzésén a Ferencvárosi TC a Bayer Leverkusen ellen a Puskás Arénában. Sztanyiszlav Csercseszov csapata azonban nagyot küzdött, voltak veszélyes támadásai, sőt még kapufáig is eljutott a budapesti visszavágón, a németek azonban a második játékrészben is betaláltak és az odavágóhoz hasonlóan, 2–0-ra nyertek, így kettős győzelemmel, 4–0-s összesítéssel búcsúztatták a magyar bajnokot.
Európa Liga
Hosszú Katinka bejelentette: gyermeket vár
Hosszú Katinka Instagram-oldalán jelentette be, hogy hamarosan gyermeke születik. A videón már jól láthatóan várandós háromszoros olimpiai bajnok angolul közölte: anya lesz.
Úszás
Szalai és Sallai csapata is búcsúzott az El-től, az MU kettős győzelemmel negyeddöntős
A Fenerbahce Szalai Attilával a kezdőben hazai pályán 1-0-ra legyőzte ugyan a Sevillát, de összesítésben alulmaradt a spanyolokkal szemben az Európa-liga nyolcaddöntőjének csütörtöki visszavágóján, ahogy a Sallai Rolandot foglalkoztató Freiburgnak is a legjobb 16 közt ért véget az El-kaland, miután hazai pályán 2-0-ra kikapott a Juventustól.
Európa Liga