Musorujsag
Élő Eredmények

Lezuhant egy férfi a Puskás Aréna tartóoszlopáról, súlyos sérülésekkel került kórházba

Lezuhant egy férfi a Puskás Aréna tartóoszlopáról, súlyos sérülésekkel került kórházba

m4sport.hu
Lezuhant egy férfi a Puskás Aréna tartóoszlopáról a csütörtök este rendezett Ferencváros–Leverkusen Európa-liga-nyolcaddöntő közben. Az esés következtében súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba szállították – írja a Blikk.

A lap kérdésére az Országos Mentőszolgálat arról számolt be, hogy a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is.

A közösségi oldalakon is terjedő felvétel alapján 5-6 méteres magasságból zuhant a betonra, amíg meg nem érkezett a segítség, mozdulatlanul feküdt a földön, a felvételt a Blikkhez eljuttató személy beszámolója szerint azonnal eszméletét vesztette.

A rendezvényt biztosító mentőegységek a balesetet követően azonnal ellátták a férfit, traumatológia osztályra szállították.

Borítókép: MTI/Illyés Tibor

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Bayer Leverkusen a Puskás Arénában sem kegyelmezett, az El-nyolcaddöntőben ért véget a Ferencváros európai kupatavasza
Már a harmadik percben gólt kapott, így szinte lehetetlen helyzetbe került az Európa-liga nyolcaddöntőjének második mérkőzésén a Ferencvárosi TC a Bayer Leverkusen ellen a Puskás Arénában. Sztanyiszlav Csercseszov csapata azonban nagyot küzdött, voltak veszélyes támadásai, sőt még kapufáig is eljutott a budapesti visszavágón, a németek azonban a második játékrészben is betaláltak és az odavágóhoz hasonlóan, 2–0-ra nyertek, így kettős győzelemmel, 4–0-s összesítéssel búcsúztatták a magyar bajnokot.
Európa Liga