Musorujsag
Élő Eredmények

Gera Zoltán korábbi edzője, Roy Hodgson vette át Vieira helyét a Crystal Palace kispadján

Gera Zoltán korábbi edzője, Roy Hodgson vette át Vieira helyét a Crystal Palace kispadján

m4sport.hu
Múlt pénteken menesztették a Crystal Palace kispadjáról Patrick Vieirát, miután a londoniak kikaptak 1-0-ra a Premier League meglepetéscsapatától, a Brightontól. Kedden a klub belejentette, hogy a szezon végéig Roy Hodgson lesz a csapat vezetőedzője.

A két esemény között, az éllovas Arsenal elleni bajnokin Paddy McCarthy irányította a Sasokat, nem nagy sikerrel, az Ágyúsok 4-1-es győzelmet arattak a londoni derbin.

Kedd délelőtt a klub bejelentette, hogy a szezon végéig Roy Hodgson lesz a csapat menedzsere, McCarthy segítőjeként dolgozik tovább. Dean Kiely továbbra is kapusedző marad.

Hodgson először 2017 szeptembere és 2021 májusa között irányította a Palace-t, amelyben már ifjú labdarúgóként is megfordult.

„Kiváltság számomra, hogy felkértek, térjek vissza a klubhoz, ami mindig is sokat jelentett számomra, és azt a fontos feladatot kaptam, hogy változtassam meg a csapat sorsát. Az egyetlen célunk most az, hogy megnyerjük a meccseket, és megszerezzük a Premier League-ben maradáshoz szükséges pontokat” – mondta kinevezését követően a 75 éves Hodgson, aki 2008 és 2010 között a Fulhamben együtt dolgozott Gera Zoltánnal, később az angol válogatottat is irányította négy évig.

Borítókép: EPA/MAST IRHAM EDITORIAL USE ONLY

További tartalmak

Kapcsolódó hírek