Musorujsag
Élő Eredmények

Laporta: Meg kell találnom a módját, hogy Messi kapcsolata javuljon a Barcával

Laporta: Meg kell találnom a módját, hogy Messi kapcsolata javuljon a Barcával

m4sport.hu
A Barcelona elnöke, Joan Laporta a The business and money behind sports Youtube-odalának nyilatkozott, amelyben kijelentette, hogy a katalán klub tárt kapukkal várja korábbi játékosát, az azóta világbajnok Lionel Messit.

Már eltelt másfél év azóta, hogy Lionel Messi elhagyta a Barcelonát a Paris Saint-Germain kedvéért, de ennek ellenére a klasszis és a katalán klub neve a mai napig egybeforr.

A gránátvörös-kéket elnöke eleget tett a The business and money behind sports kérésének és beszélt a klub jelenlegi gazdasági helyzetéről is, de az egyik legfontosabb téma az volt, vajon visszatér-e a Barçához az argentin, aki gyerekként érkezett a csapathoz, amelynél férfivá és világsztárrá vált.

„Meg kell találnom a módját, hogy javuljon a jelenlegi kapcsolata Messinek a Barcával. Meglátjuk, mi lesz, de ő tökéletesen tudja, hogy a Barca kapuja tárva nyitva áll előtte” – mondta a klubelnök.

„Messi a történelem legjobb játékosa. Ő volt a Barça történetének legfontosabb játékosa. Nagyon óvatosnak kell lennem azzal, amit mondok, hiszen ő a PSG játékosa, amit tiszteletben kell tartanom” – mondta a 60 éves sportvezető, aki nem titkolja csodálatát korábbi labdarúgója iránt.

Bár tisztában van azzal, hogy az elmúlt időszakban kicsit hűvösebbé vált a hétszeres aranylabdás kapcsolata korábbi klubjával, de reméli, hogy ez a jövőben még változhat, ezért is üzen a Barcalona-szurkolók legnagyobb kedvencének, hogy bármikor visszatérhet.

Borítókép: Lionel Messi (jobbra) és társai könnyed győzelemre számíthatnak az utolsó elleni meccsen. Fotó: EPA/Juan Carlos Cardenas

További tartalmak