Musorujsag
Élő Eredmények

Xavi: Leo tudja, hogy nyitott ajtóra talál nálunk, ha a visszatérés mellett dönt

Xavi: Leo tudja, hogy nyitott ajtóra talál nálunk, ha a visszatérés mellett dönt

MTI
A spanyol futballbajnok FC Barcelona vezetőedzője, Xavi szerint sokat tudna segíteni csapatának egykori játékostársa, Lionel Messi, ha visszatérne a katalán együtteshez.

A hétszeres aranylabdás argentin világsztár – bár francia klubja tagadta – várhatóan elhagyja a Paris Saint-Germaint, ahol június végén lejár a szerződése, de még nem tudni, hol folytatja pályafutását.

Xavi a Mundo Deportivo című spanyol lapnak adott interjújában azt mondta, hogy nem akar nyomást gyakorolni Messire, de a maga részéről visszavárja egykori csapattársát a Barcelonába.

„Békén kell hagynunk őt, de Leo tudja, hogy nálunk nyitott ajtóra talál, ha a visszatérés mellett dönt” – jelentette ki.

A katalánok után 2021 nyara óta Párizsban futballozó 35 éves argentin játékmester a PSG-vel francia bajnoki, az argentin válogatottal a múlt év végén világbajnoki címet szerzett. Remélt újbóli csatlakozásáról szólva Xavi úgy fogalmazott: „nincs kétségem afelől, hogy sokat segítene nekünk”. Hozzátette, hogy tudomása szerint Messi a jövő héten határoz arról, melyik csapathoz távozik Párizsból.

A Barca mellett a találgatások lehetséges célpontként említik Szaúd-Arábiát, illetve az Egyesült Államokat, közelebbről az Inter Miamit.

Borítókép: Fotó: EPA/ANNA SZILAGYI

További tartalmak