UFC-s nőt akart kirabolni egy férfi, a végén ő könyörgött rendőrökért

Nagyon rosszul járt egy férfi Brazíliában, amikor megpróbálta elvenni Polyana Viana mobiltelefonját.

Rossz telefonra fájt a foga Polyana Viana(balra) támadójának (Fotó: sportbible.com) Rossz telefonra fájt a foga Polyana Viana(balra) támadójának (Fotó: sportbible.com)A 26 éves nő, aki Észak-Amerika legnépszerűbb és legbrutálisabb kevert harcművészeti ligájában, a UFC-ben szokott ketrecek közé lépni, a taxijára várt a lakása előtt ülve Rio de Janeiróban, Brazíliában.

A férfi ekkor lépett oda hozzá egy kartonból készített pisztolynak látszó tárggyal és a mobiltelefonját követelte. A UFC-s Viana nem sokat gondolkozott, két ütés és egy rúgás után lefojtotta a férfit.

„Megkérdezte tőlem, hogy mennyi az idő, válaszoltam neki, majd visszatettem a zsebembe a telefonomat. Ezután felszólított, hogy adjam oda a készüléket és ne próbálkozzak semmivel, mert fegyvere van. Nagyon közel jött hozzám és éreztem, hogy a pisztoly túl puha. Olyan közel volt hozzám, hogy azt gondoltam, ha fegyvere is van, nem lesz ideje használni, ezért felálltam, két ütés és egy rúgás után lefojtottam. Ezután visszaültem és hívtam a rendőrséget” – mesélte sztoriját a pórul járt rablóról Polyana Viana.

A ketrecharcos még hozzátette, a férfi egyszer még mondta neki, hogy engedje el, hiszen ő csak az időt kérdezte meg tőle, Viana erre azonban olyan idegesen reagált, hogy támadója ezután csak annyit mondott: „Hívd inkább a rendőrséget, félek, hogy még jobban megversz.”
Polyana Vianát természetesen hősként ünnepelik a közösségi médiában.