Musorujsag
Élő Eredmények

Conor McGregor pazar KO-val tért vissza

Conor McGregor pazar KO-val tért vissza

m4sport.hu
Ezúttal egy fejrúgás majd egy rövid földharc elég volt a villámgyors győzelemhez.

A sokáig verhetetlennek hitt Conor McGregor legutóbb 2018 októberében lépett ringbe MMA mérkőzésen, akkor az orosz Khabib Nurmagomedov legyőzte őt. Azóta többnyire botrányaival került a ,lapok címoldalára.

A 31 éves ír Las Vegasban, az UFC 246-os gáláján tért vissza, de valószínűleg ilyen gyors sikerre még ő sem számított. A meccs első ütése ugyan az amerikai Donald Cerronéé volt, a folytatásban viszont McGregor befogta ellenfele bal karját, majd térddel és ököllel is megsorozta.

Miután elengedték egymást, a 36 éves Cerrone próbálkozott egy fejrúgással – sikertelenül. Ellencsapásként McGregor bevitt egy tiszta fejrúgást, amitől ellenfele padlóra került, az ír pedig azonnal ráugrott és ütötte, ahol érte.

A mérkőzésvezető pár másodpercig hagyta, majd az amerikai testi épségét szem előtt tartva beszüntette a meccset. A nézők nagy bánatára McGregor mindössze 40 másodperc alatt elintézte amerikai ellenfelét.

A vesztes fél a találkozó után úgy fogalmazott, így még sosem kapott ki, míg az ír szokásos szerénységével kiemelte, történelmet írt, hiszen ő az első aki UFC-ben KO-val nyert pehelysúlyban, könnyűsúlyban és váltósúlyban is. Külön öröm számára, hogy olyan ellenfelet győzött le egy jól irányzott fejrúgással, aki a legtöbb fejrúgásos KO-val nyert.

További tartalmak