Musorujsag
Élő Eredmények
×

McGregor bokatörést szenvedett és kikapott Dustin Poiriertől

McGregor bokatörést szenvedett és kikapott Dustin Poiriertől

MTI
Az ír Conor McGregor kikapott az amerikai Dustin Poiriertől a kevert harcművészetek (MMA) legismertebb szervezete, a UFC szombat esti gáláján, Las Vegasban, mert bokatörés miatt az első menetben nem tudta folytatni a küzdelmet.

A két sportoló harmadik alkalommal találkozott egymással a könnyűsúlyúak kategóriájában, 2014 szeptemberében McGregor, idén januárban viszont Poirier győzött, utóbbi ráadásul technikai KO-val. A januári összecsapásuk után a pályafutása első kiütését elszenvedő ír harcos fél évre szóló orvosi felfüggesztést kapott.

A szombati mérkőzés orvosi stábja már az első menetben véget vetett a küzdelemnek, mivel McGregor bokatörés miatt nem tudta folytatni.

A UFC elnöke, Dana White elmondta, hogy McGregort már vasárnap megműtik egy Las Vegas-i kórházban.

Az MMA egyik legnagyobb sztárja az elmúlt egy évben – tavaly és idén május között – a világ legjobban kereső sportolója volt a Forbes gazdasági magazin szerint. McGregor 180 millió dollárral gazdagodott, amelyből 158 millió a befektetéseiből és saját whiskey-márkájának értékesítéséből származik.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Rossit meglepte az UEFA büntetése
A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát meglepte, hogy az Európai Labdarúgó-szövetség diszkriminatív szurkolói megnyilvánulások miatt három zárt kapus mérkőzésre büntette a magyar szövetséget, annak viszont örül, hogy a világbajnoki selejtezőket nem érinti a döntés.
Magyar válogatott