Musorujsag
Élő Eredmények
×

Conor McGregor ismét balhézott, állítólag ok nélkül eltörte egy DJ orrát

Conor McGregor ismét balhézott, állítólag ok nélkül eltörte egy DJ orrát

m4sport.hu
A hírek szerint Rómában verekedésbe keveredett Conor McGregor UFC-harcos.

 

Francesco Facchinetti híres olasz DJ a TMZ-nek vasárnap elmondta, hogy a korábbi UFC-bajnokkal közös társaságban szórakoztak Rómában, McGregor azonban vélhetően nem érezte jól magát, emiatt azt javasolta a többieknek, hogy menjenek át egy másik helyre – Facchinetti válaszolt a 33 esztendős bunyósnak, aki a DJ állítása szerint ekkor minden ok nélkül megütötte.

A zenész közzé is tett egy videót, amelyben megmutatta a sérüléseit: eltört az orra, emellett felrepedt az ajka és belül a szája – Facchinetti a videón azt is közölte, hogy be fogja perelni az MMA-harcost, mert szerinte McGregor erőszakos és veszélyes ember.

„Megütött a semmiért. Ez bárkivel megtörténhetett volna, a barátaimmal, a feleségemmel vagy egyéb ismerőssel. Ezért döntöttem úgy, hogy beperlem McGregort, mert egy erőszakos és veszélyes személy.”

A TMZ beszámolójában egyébként Facchinetti felesége is megszólalt, aki megerősítette férje állítását.

„Francesco azt mondta McGregornak, hogy rendben van, menjünk át egy másik helyre, erre McGregor megütötte. Szerencsére közel álltak egymáshoz, így McGregor nem tudott igazán erőset ütni. Először azt hittem, hogy ez biztos csak műsor, aztán ledermedtem. Miután megfordultam, láttam, hogy a barátai a falhoz nyomják, mert utána is verni akarta Francescót. Aztán végül elvitték. Francesco vérzett, segíteni akartam neki, de az őrök kidobtak minket. Ha látják McGregort, kérem, ne menjenek a közelébe, inkább autogrammot se kérjenek tőle, mert egy instabil és veszélyes ember.”

A korábbi UFC-bajnoknak nem ez lenne az első balhéja a közelmúltban: 2018-ban gyorshajtás miatt fél évre bevonták a jogosítványát, 2019-ben pedig szexuális zaklatás miatt nyomozott utána az ír rendőrség. Még ugyanebben az évben McGregort letartóztatták, miután összeveszett egy férfival, akinek ezt követően elvette a telefonját, majd földhöz vágta. 2019 augusztusában, Dublinban megütött egy idősebb férfit, míg tavaly szeptemberben szexuális zaklatás miatt napokig őrizetben volt, a vádakat végül bizonyítékok hiányában ejtették, néhány hete pedig az MTV VMA zenei gáláján megpróbálta megütni Machine Gun Kellyt, miután a rapper állítólag nem volt hajlandó közös képet készíteni McGregorral.

A portál megkereste a bunyós képviselőjét, ám egyelőre nem érkezett reakció az elhangzott vádakra.

Borítókép: EPA

További tartalmak