Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mindkét harcos úszott a vérben az év K-1-meccsén – videó, 18+

Mindkét harcos úszott a vérben az év K-1-meccsén – videó, 18+

m4sport.hu | Zámbó István
Hollandiában rendezték az év egyik legjobban várt kick-boksz gáláját a hétvégén. A Glory 79-es eseményén a fő mérkőzést a szervezet 120 kg-os, nehézsúlyú világbajnoka, Rico Verhoeven vívta a kihívójával, a belga-marokkói Jamal Ben Saddikkal. Az öt menetre tervezett bunyó gigászi küzdelmet és végül egy negyedik menetes TKO-t hozott, rengeteg vérrel és izgalommal körítve. Figyelem, cikkünket annak erőszakos tartalma és véres jelenetei miatt csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánljuk!

A hazai közönség előtt kötelek közé lépő, majd kétméteres izomkolosszus Verhoeven arra készült szombat este, hogy rekordnak számító, tizedik alkalommal is megvédje nehézsúlyú övét a Glory-nál. Ebben akarta megakadályozni 205 cm-es kihívója, aki az első három perc végén egy jó ütéskombinációval meg is ingatta a bajnokot, akinek a lehető legjobbkor jött a pihenőidőt jelző gongszó.

A második felvonás elején a bíró megkérte Saddikot, hogy nézesse meg a bal lábszárát, mert erősen vérzett, ami a közeli felvételek alapján egyáltalán nem volt csoda, hiszen jó 4-5 cm hosszan felnyílt. Mondjuk Verhoeven sem festett jobban, neki a bal szeme alatt repedt szét a bőr és szivárgott belőle a vér. Iszonyatos adok-kapok vette kezdetét, és egy perccel a menet vége előtt a bíró orvosi szünetet rendelt el, de ekkor Verhoeven miatt, aki már alig látott az összecsukódó bal szemére (ami lényegében egy véres masszává változott).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AD Sportwereld (@adsportwereld)

Hihetetlen kemény menetet produkáltak a harcosok, és tették mindezt úgy, hogy még három visszavolt a nehézfiúk háborújából. A másodikkal ellentétben a harmadik három perc egyértelműen a bajnoké volt, súlyos ütéseket és térdeseket helyezett el a kihívóján, aki a pihenőidőre ráfordulva már nem nagyon találta a levegőt, és tisztán látszott, hogy komoly kardió problémái vannak a bekapott találatokon felül.

A negyedik felvonás úgy folytatódott, ahogy a harmadik véget ért, a bajnok nem állt le, és már az első perc végén számolni kellett Saddikra, aki jelezte a bírónak, hogy ennyi volt, így hivatalosan TKO-val ért véget egy nem akármilyen ütközet a ringben.

Aki szeretné megnézni a bunyót, az alábbi LINKEN teheti meg, 2.36.26-nál kezdődik a fő mérkőzés (csak az kattintson rá, aki nem riad meg a véres jelenetektől).

További tartalmak