Musorujsag
Élő Eredmények
×

„A mérlege sz*rt sem jelent" – szombati ellenfele Borics Ádámról

„A mérlege sz*rt sem jelent" – szombati ellenfele Borics Ádámról

m4sport.hu
Borics Ádám a világ második legnagyobb ketrecharcszervezetében, az amerikai Bellatorban első magyarországi sportolóként fő mérkőzést kapott, így egy egész estés MMA-gála egyik főszereplője lett. Ellenfele a dán Mads Burnell lesz, aki már-már túlzott magabiztossággal nyilatkozott a szombati mérkőzése előtt.

Az egyik legnagyobb MMA-val foglalkozó portál, az MMA Junkie készített interjút Borics Ádám szombati ellenfelével, Mads Burnell-lel.

„Tisztában vagyok vele, hogy Ádámnak csak egy veresége van, én lehetek a második, aki legyőzi őt. Ehhez csak annyi, hogy odamenjek, és magamat adjam. Tudom, unalmas egy válasz, ez van – nevetett Mads Burnell, majd rátért, hogy szüksége lesz-e a bajnoki negyedik és ötödik menetre is. – Fogalmam sincs miként alakul majd, de azt tudom, hogy ha felkínálkozik egy lehetőség, például egy nyak vagy egy áll, akkor élek vele. Ha nem, akkor csak csinálom a dolgomat. Egy biztos, a mérlegek sz*rt se jelentenek. Meg lehet nézni Randy Couture-ét: 19-11. Ez gyenge. De aztán megnézed, kik ellen harcolt, már rögtön úgy gondolkodsz, hogy basszus, ez brutál jó. Ha valakinek a 20-0 a mérlege, meg kell nézni, kik ellen hozták össze. Aztán rájössz, hogy taxisofőrök ellen sikerült. A mérleg sz*rt sem jelent.”

Ami azt illeti, Borics Ádám nemcsak taxisofőrök fölött ült diadalt, hiszen legyőzöttjei között ott van többek között a rendkívül tehetséges Aaron Pico, valamint a Bellator kétszeres pehelysúlyú bajnoka, Pat Curran is. Borics egyébként a sporttörténelmi mérkőzés előtt interjút adott az m4sport.hu-nak, amely itt olvasható.

 

Borítókép: Borics Ádám hivatalos Facebook-oldala

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Borics Ádám szombaton sporttörténelmet ír a ketrecben – interjú
A világ második legnagyobb ketrecharcszervezetében, az amerikai Bellatorban Borics Ádám első magyarországi sportolóként fő mérkőzést kapott, így egy egész estés MMA-gála egyik főszereplője lett. Azaz az ő nevével és poszterével adják el elsősorban a jegyeket a több ezer fő befogadására alkalmas St. Louis-i arénába, ahol március 12-én Mads Burnell lesz „A Kölyök” ellenfele. Az óriási lehetőség kapujában álló 28 éves bunyóssal a mérkőzése előtt bő egy héttel beszéltünk.
Küzdősportok