Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: Borics Ádám kiérdemelte a címmeccset, látni kell ellenfele arcát a küzdelem után

Videó: Borics Ádám kiérdemelte a címmeccset, látni kell ellenfele arcát a küzdelem után

m4sport.hu
Borics Ádám magyar idő szerint vasárnap hajnalban, a Bellator 276 gála főmérkőzésén legyőzte Mads Burnellt, akit az ötmenetes küzdelem után a legszínvonalasabb ellenfelének nevezett. Ennek megfelelően Borics kissé sántítva hagyta el az oktagont, de a dán harcos sem úszta meg ép bőrrel – jobb szemét alaposan helybenhagyta a legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcos, aki a szervezet ígérete szerint legközelebb címmeccsen léphet ketrecbe.

 

Borics Ádám sporttörténelmet írt: első magyar ketrecharcosként főmérkőzést vívhatott a világ második legnagyobb ketrecharcszervezete, az amerikai Bellator St. Louis-i gáláján, amelyen az előzetesen hihetetlen magabiztos dán Mads Burnell-lel találkozott. A siroki harcos a szervezet ígérete alapján legközelebb már címmérkőzésen bunyózhat, amit nem is felejtett el megjegyezni, miután magasba emelték a kezét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bellator MMA (@bellatormma) által megosztott bejegyzés

A Bellator pehelysúlyú öve jelenleg A. J. McKee birtokában van, Borics következő ellenfele a McKee-Patricio Pitbull párharc győztese lesz. A „kölyök” becenévre hallgató MMA-s „elrúgta ugyan a lábát” Brunellen, és kissé bicegve hagyta el a ketrecet, viszont ellenfele arcán és jobb szemén egyaránt súlyos sérülést ejtett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bellator MMA (@bellatormma) által megosztott bejegyzés


Borics Ádám rövid regenerációt követően hazautazik Magyarországra, tervei szerint körülbelül fél év múlva lép legközelebb oktagonba.

Borítókép: m4sport.hu

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

„A mérlege sz*rt sem jelent" – szombati ellenfele Borics Ádámról
Borics Ádám a világ második legnagyobb ketrecharcszervezetében, az amerikai Bellatorban első magyarországi sportolóként fő mérkőzést kapott, így egy egész estés MMA-gála egyik főszereplője lett. Ellenfele a dán Mads Burnell lesz, aki már-már túlzott magabiztossággal nyilatkozott a szombati mérkőzése előtt.
Küzdősportok