Musorujsag
Élő Eredmények

Borics Ádám: A legnagyobb dolog, amit el lehet érni a Bellatorban, hogy „Pitbullt” legyőzi az ember

Borics Ádám: A legnagyobb dolog, amit el lehet érni a Bellatorban, hogy „Pitbullt” legyőzi az ember

m4sport.hu
Történelmi mérföldkőhöz érkezett a magyar MMA, és Borics Ádám: „A Kölyök” becenevű harcos a világ második legnagyobb ketrecharc-szervezeténél, a Bellatornál küzdhet a pehelysúlyú világbajnoki övért a Bellator 286-on. Borics motiváltan vág neki a hathetes felkészülésnek, ellenfele a brazil Patricio "Pitbull" Freire lesz.

„Nagyon rögös út volt, sok telefonbeszélgetésen és üzeneten vagyok túl a menedzsereimmel – fogalmazott az M4 Sportnak Borics Ádám, aki pehelysúlyú világbajnoki címért küzdhet a Bellator 286-on, a világ második legnagyobb ketrecharc-szervezeténél. Nagyon nagy harc ment ezért a címmérkőzésért, de sikerült megszereznünk, szóval nagyon boldog és motivált vagyok.”

Borics ellenfele a brazil Patricio „Pitbull” Freire lesz, aki a szervezet ikonikus arca: 33 győztes meccs mellett 5 veresége van, eddig 14-szer lépett oktagonba címmeccsen, s csupán hármat veszített el.

„Szerintem a legnagyobb dolog, amit el lehet érni a Bellatorban, hogy „Pitbullt” legyőzi az ember. Ő a szervezet legnagyobb arca, neki van a legtöbb címvédése, nagyon régóta a csúcson van” – fogalmazott a siroki harcos.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Adam Borics (@adamborics) által megosztott bejegyzés

Borics úgy érzi, ez egy nagyon nagy lehetőség, ő pedig ilyenekre vár. Márciusban már azzal is hatalmas sikert ért el, hogy a Bellator 276 gála főmérkőzésen legyőzte Mads Burnellt, ami után szinte borítékolható volt: a következő lépcsőfok a világbajnoki címmeccs lesz.

„A Kölyök” becenevű magyar harcos lábsérülést szenvedett a Brunell elleni mérkőzésen, ami miatt sokáig nem tudott teljes értékű edzésmunkát végezni, de állítása szerint mostanra rendben van, az októberi mérkőzésen pedig nem lesz vele probléma.

„Most lesz a nagyon hajtós edzős rész, augusztus 8-án érkezik hozzám az állóharc edzőm, Peszlen Ferenc. Akkor indul igazából a csúcsterhelés, ami hat hétig fog tartani” – mondta a felkészülésről.

Borics Ádám az első magyarországi harcos a Bellator történetében, aki világbajnoki övért küzdhet. Hogyan jutott el idáig? Nézze meg az m4sport.hu Sportré sorozatában forgatott filmjét a 29 éves sportolóval!

Borítókép: Facebook/Adam "The Kid" Borics

További tartalmak