Musorujsag
Élő Eredmények

Borics Ádámé lett az év mérkőzése a Bellatorban

Borics Ádámé lett az év mérkőzése a Bellatorban

m4sport.hu
Borics Ádám Mads Burnell elleni mérkőzését választották az év küzdelmének a Bellatorban.

Borics Ádám március 12-én a Bellator 276 gáláján lépett az oktogonba Mads Burnell ellen. A magyar ketrecharcos egy fantasztikus küzdelemben múlta felül dán ellenfelét, és győzelmének hála címmérkőzést kapott.

A küzdelem nem csak a nézőket kápráztatta el, hanem a CBS újságíróit is, akik Borics és Burnell meccsét választották az év harcának a Bellator berkein belül.

Borítókép: Facebook/Adam "The Kid" Borics

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Borics Ádámra műtét és hosszú kihagyás vár
Borics Ádám jelenlegi mérlege 18-2 a Bellatorban, és a pehelysúlyú kategória első helyén áll a jelenlegi bajnok Patríció Pitbull mögött. A magyar harcművészre azonban most a ketrecen kívül vár egy fontos küzdelem, ugyanis keresztszalag-szakadása miatt legalább hat hónapot kell majd kihagynia, ami az eddigi leghosszabb időszak a pályafutásában. A Kölyöknek is becézett bunyós egy élő videóban beszélt az elmúlt néhány hét eseményeiről.
Küzdősportok
Történelmi mérkőzésen kapott ki Borics Ádám a Bellator világbajnokától
A kevert harcművészet (MMA) egyik legnagyobb nemzetközi szervezetének a 286-os számú gáláján Borics Ádám történelmet írva világbajnoki kihívóként lépett a ketrecbe a legendás Patrício Pitbull ellen. "A Kölyök" mindent megtett a sikerért, de a tapasztalt brazil végül megőrizte a bajnoki címét öt menet után, pontozásos győzelemmel.
Küzdősportok