Musorujsag
Élő Eredmények

Szenzációs visszatérés: Növényi Norbert első menetes TKO-val győzött két és fél év után a Bellator oktagonjába

Szenzációs visszatérés: Növényi Norbert első menetes TKO-val győzött két és fél év után a Bellator oktagonjába

m4sport.hu
Növényi Norbert sérülése már a múlté, szinte ütést sem kapott Andy Manzolo ellen a Bellator 291-en és két percre sem volt szüksége a győzelemhez, TKO-val győzte le észt ellenfelét.

Rögtön magához ragadta a kezdeményezést és remekül kezdett a 23 éves bunyós . Többször is tiszta találatot helyezett el ellenfele fején, aki nem is mindig tudott a lábán maradni. Andy Manzolo a földön akarta folytatni a küzdelmet, de Növényi nem ment utána, taktikusan megvárta, míg újra állásból érvényesülhet.

A mérkőzésvezető az első menetben, 3:12-nél állította meg a küzdelmet, Növényi TKO-val tért vissza a Bellatorba és egyértelműen jelezte, kész a komolyabb célokért ketrecbe lépni.

Borítókép: (Photo By David Fitzgerald/Sportsfile via Getty Images)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Növényi Norbert: Apu mindig egy dolgot tanácsol nekem, amit aztán sosem fogadok meg
Utoljára szeptember elején beszéltünk a 23 éves bunyóssal, aki a 2021-es keresztszalag-szakadása után február 25-én, Dublinban harcolhat újra, a Bellator 291-es gáláján. Ifjabb Növényi Norbert kemény időszakot tudhat maga mögött, ráadásul egy kisebb betegség is nehezíti a felkészülését a nagy visszatérésére. Az interjú alatt kiderült, mi motiválja Növényit a meccsein, mit gondol az ellenfeléről és megtudhattuk azt is, honnan ered a „Magic” becenév.
Küzdősportok