Musorujsag
Élő Eredmények

Küzdősport-akadémiát indít Egerben a legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcos, Borics Ádám

Küzdősport-akadémiát indít Egerben a legmagasabban jegyzett magyar ketrecharcos, Borics Ádám

m4sport.hu
Borics Ádám jelenleg térdsérülése utáni rehabilitációját végzi, de közösségi oldalán bejelentette, egy új korszak veszi kezdetét, megnyílik az első Borics Ádám Küzdősport Akadémia.

„Hónapok óta folynak az ezzel kapcsolatos munkálatok, amit Nagy Ádám barátommal és első edzőmmel közösen folytatunk. Az Ádám vezetése alatt álló R95 Fit&Fight Gym fog kicsit átalakulni, újulni, szépülni, ahol a konditermi részleg mellett, MMA, Grappling és Thai Box edzésekre is lehetőség lesz” – írta közösségi oldalán Borics Ádám.

Az átalakuló terem, Adam Borics Fit&Fight Academy néven üzemel tovább Egerben, és a megnyitás után egy ingyenes nyílt nap keretein belül fogják bemutatni az érdeklődőknek.

A ketrecharcos korábban az m4sport.hu-nak árult el információkat az akadémiáról.

„Még senki nem tudja, de akkor itt a kiváló alkalom, hogy elmondjam, május elején tervezzük megnyitni Egerben az első akadémiát, szeretnék a városnak is visszaadni valamit. Nagyon jó kis edzői csapat jött össze, egyelőre neveket nem mondok, de profi körülmények között edzhetnek majd nálunk. Később szeretnék országos hálózatot létrehozni, külföldi nyitás még nincs tervben, de ki tudja”mesélte a 29 éves harcos.

Borics legutóbb tavaly októberben lépett oktagonba, ahol sérülése ellenére is nagy küzdelemben szenvedett vereséget a Bellator világbajnoki övéért, a szervezet brazil legendája, Patrício Pitbull ellen.

Borítókép: (Fotó: Facebook/Adam "The Kid" Borics)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Borics Ádám: Jó lenne egyszer a Puskás Arénában bunyózni 60 000 magyar előtt
Borics Ádám tavaly október elején bunyózhatott a Bellatorban a világbajnoki övért, ahol nagy küzdelemben, lábsérüléssel bajlódva alulmaradt az amerikai szervezet brazil legendájával szemben. A címmeccset követően a 29 éves sportolót keresztszalag-szakadással kellett műteni, majd jöhetett a hosszú rehabilitáció. A siroki bunyóssal a felépüléséről, a nehéz időkről beszéltünk, de szóba került az újonnan elindított podcastje, a hamarosan megnyíló küzdősport akadémiája, valamint az is, milyenek a bokszedzések Harcsa Norberttel.
Küzdősportok
Borics Ádámra műtét és hosszú kihagyás vár
Borics Ádám jelenlegi mérlege 18-2 a Bellatorban, és a pehelysúlyú kategória első helyén áll a jelenlegi bajnok Patríció Pitbull mögött. A magyar harcművészre azonban most a ketrecen kívül vár egy fontos küzdelem, ugyanis keresztszalag-szakadása miatt legalább hat hónapot kell majd kihagynia, ami az eddigi leghosszabb időszak a pályafutásában. A Kölyöknek is becézett bunyós egy élő videóban beszélt az elmúlt néhány hét eseményeiről.
Küzdősportok