Musorujsag
Élő Eredmények

Növényi Norbert kirobbanó formában várja a pénteki bunyóját

Növényi Norbert kirobbanó formában várja a pénteki bunyóját

m4sport.hu | Szerző: Zámbó István
A világ második legnagyobb ketrecharc-szervezete pénteken Chicagóban rendezi a soron következő, 297-es számú gáláját. A Bellator kötelékében ifjabb Növényi Norbertnek is jelenése lesz a felvezető program, vagyis az úgynevezett „ültető meccsek" egyikén, így a magyar nézők számára is ingyenesen követhető lesz az összecsapása, a szervezet YouTube-csatornáján. A 23 éves bunyóst az Egyesült Államokban értük utol egy gyors interjú erejéig, hazai idő szerint kedden késő este.

Pénteken óriási eseményt rendez a Bellator, a 297-es gálán két világbajnoki öv is terítékre kerül. A sportág olyan nagyságai mutathatják meg, mit tudnak, mint a 46 évesen is kőkemény Yoel Romero, a UFC-t is megjárt, jelenleg bajnoki címvédőként ketrecbe lépő Sergio Pettis és a félnehézsúlyú mezőny királya, Vadim Nemkov. Ilyen veretes névsorba kapott meghívót ifjabb Növényi Norbert is, aki a középsúlyúak között léphet előre, ha sikeresen veszi a következő akadályt is.

Az ellenfeled 26 éves, tizenegy profi MMA-mérkőzéséből kilencet megnyert. Mit kell még ezenkívül tudni Kamil Oniszczukról?

Korábban Will Fleury volt hasonlóan jó képességű harcos, mint a lengyel ellenfelem, őt anno pontozással győztem le (2019-ben – a szerk.). Oniszczuk több mint 190 cm magas, jól mozog és elég ügyes bal lába van.

Hogy sikerült a felkészülés, hogy érzed magad néhány nappal a meccs előtt?

A szerdai nap még kőkemény lesz a fogyasztás miatt, de ettől függetlenül tele vagyok energiával, az edzések remekül mentek. Összességében azt kell mondjam, nagyon várom már a pénteki bunyót, hogy újra ketrecbe léphessek.

Városnézésre is jutott idő az egyéb elfoglaltságok mellett?

Igen, sokat sétáltam Chicagóban, még egy delfin show-ra is eljutottam, igyekszem kihasználni az itt eltöltött időt.

További tartalmak