Musorujsag
Élő Eredmények

A kameruni U17-es válogatott kétharmada hazudott az életkoráról, 21 játékost kellett kitenni a keretből

A kameruni U17-es válogatott kétharmada hazudott az életkoráról, 21 játékost kellett kitenni a keretből

m4sport.hu
A Kameruni Labdarúgó-szövetség sajtóközleményben jelentette be, hogy 21 játékos kimarad az U17-es Afrika-kupa selejtezőjére nevezett 30 fős keretéből, mert megbuktak az életkorukat meghatározó vizsgálaton.

A labdarúgókat a csalások elkerülése végett alávetik egy MR-vizsgálatnak, amely a csuklójukon keresztül megállapítja csontjuk érettségét, ezáltal valódi életkorukat. A teszten a teljes csapat 70%-a bukott meg, mindössze kilenc életkora felelt meg a valóságnak.

A kameruni szövetség kijelentette, jelenleg azon dolgoznak, hogy pótolják a keret kieső tagjait a korosztályi feltételeknek megfelelőekre.

A kvalifikációs tornát a kameruni Limbében rendezik meg.

Borítókép: fotó: cafonline.com

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Ferrari nem vehetett részt egy tanácskozáson
A RacingNews365 információi szerint a Ferrari nem vehetett részt a 2026-os motorszabályokkal foglalkozó tanácsadói bizottság legutóbbi ülésén, mivel hivatalosan még nem kötelezte el magát az új előírások mellett.
F1 Hírek
Hazai és nemzetközi sportklasszisokat vesztettünk el 2022-ben
Olimpiai bajnok tornászok, újpesti, angyalföldi és ferencvárosi futball-legendák, nagyszerű sportolókból lett kiváló edzők, a valaha volt egyik legnagyobb vízilabdázó, az egyetlen háromszoros világbajnok futballista, a Red Bull alapítója, egy zseniális teniszedző és korábbi NBA-, és NFL-klasszisok is távoztak 2022-ben.
Egyéb