Musorujsag
Élő Eredmények

A Leipzig elengedné Gulácsit, de ő maradni akar – sajtóhír

A Leipzig elengedné Gulácsit, de ő maradni akar – sajtóhír

m4sport.hu
Német sajtóértesülés szerint az RB Leipzig nyitott arra, hogy a téli vagy a nyári átigazolási szezonban elengedje Gulácsi Pétert, a magyar válogatott kapus azonban maradni szeretne.

A 33 éves Gulácsi súlyos térdsérülés miatt egy évet volt kénytelen kihagyni, szeptember végén tért vissza, de egyelőre csak a Német Kupában vetették be, onnan viszont kiesett a Leipzig, így a magyar játékos jövője kérdésessé vált. Egyelőre úgy tűnik, első számú kapusként nem számolnak vele a jövőben, Janis Blaswich ugyanis élvezi Marco Rose vezetőedző bizalmát, szeptemberben 2026-ig hosszabbítottak is vele, ráadásul jövő nyáron a Genktől érkezik a nagy tehetségnek tartott, 21 éves Maarten Vandevoordt.

Florian Plettenberg, a Sky Sports munkatársa azt írta közösségi oldalán, a Leipzig hajlik arra, hogy a téli vagy a nyári átigazolási szezonban elengedje Gulácsi Pétert, a klub ugyanis a Blaswich, Vandevoordt duóval tervez a következő szezonra.

A német újságíró hozzátette ugyanakkor, hogy értesülései szerint az 51-szeres magyar válogatott kapus maradni szeretne, újra topformába akar kerülni és megharcolni a játéklehetőségért, ugyanis erősen kötődik mind a klubhoz, mind pedig a szurkolókhoz és a városhoz.

Kapcsolódó tartalom

Gulácsi Péter szerződése 2025-ig szól a Leipzignél, de bizonyos mérkőzésszám elérése esetén automatikusan meghosszabbodik 2026-ig.

Borítókép: WOLFSBURG, GERMANY - OCTOBER 31: Péter Gulácsi of Leipzig in action during the DFB cup second round match between VfL Wolfsburg and RB Leipzig at Volkswagen Arena on October 31, 2023 in Wolfsburg, Germany. (Photo by Stuart Franklin/Getty Images)

További tartalmak