Musorujsag
Élő Eredmények

City–Spurs és Honvéd–Soroksár szerdán élőben az m4sport.hu-n

m4sport.hu
A Honvéd–Soroksár Magyar Kupa-elődöntő első mérkőzését, valamint a Manchester City – Tottenham Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóját közvetíti szerdán élőben az M4 Sport és az m4sport.hu. A Veszprém–Tatabánya kézilabdameccset, valamint a magyar–szlovén felkészülési hokimeccset online lehet élőben nézni.

A Budapest Honvéd a labdarúgó Magyar Kupa meglepetéscsapatát, a másodosztályú Soroksárt fogadja az elődöntőjének első mérkőzésén. Az esélyek nem csupán az osztálykülönbség miatt szólnak a Honvéd mellett, hanem a vendégek formája miatt is: Lipcsei Péter tanítványai súlyos vereséget szenvedtek vasárnap a Vasas elleni NB II-es találkozón. A meccs 18 órakor, az M4 Sport felvezető műsora 17:45-kor kezdődik.

A Tottenham Hotspur a hazai pályán szerzett egygólos előny ellenére sem számít esélyesebbnek a Manchester City elleni párharcban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágója előtt. A Spurs több meghatározó játékosa is sérült – köztük az elsőszámú gólfelelős Harry Kane -, és további húzóemberek szerepeltetése kérdéses, ugyancsak sérülés miatt. A londoniaknak így kellene felvenniük a versenyt azzal a manchesteri gárdával, amely 26 találattal az idei BL-szezon leggólerősebb együttese, hazai mutatója pedig félelmetes. A City–Tottenham visszavágó 21 órakor, az M4 Sport felvezető műsora 20:15-kor kezdődik.

A második helyezett, BL-negyeddöntős Veszprém a harmadik Tatabányát fogadja a férfi kézilabda NB I. szerdai rangadóján. A 18 órakor kezdődő mérkőzést az m4sport.hu közvetíti élőben.

A divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatot Szlovéniával játszik barátságos mérkőzést a Tüskecsarnokban. A 19 órakor kezdődő mérkőzést az m4sport.hu-n közvetítjük élőben.

Élő közvetítéseink mellett öt Sporthíradóval és két magazinműsor friss epizódjával jelentkezik szerdán a közszolgálati sportcsatorna.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései április 17-én, szerdán:
17:45 – Labdarúgó Magyar Kupa, elődöntő, 1. mérkőzés: Budapest Honvéd – Soroksár SC
20:45 – Labdarúgó Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágó: Manchester City – Tottenham Hotspur

Az m4sport.hu közvetíti élőben:
18:00 – Férfi kézilabda NB I.: Telekom-Veszprém – Grundfos Tatabánya
19:00 – Jégkorong felkészülési mérkőzés: Magyarország–Szlovénia

Sporthíradók:
6:30
7:00
10:00
13:00
17:00

Magazinműsorok:
14:30 – Kétváll magazin
17:15 – Röplabda magazin

További tartalmak