×

Tour de Hongrie, kosárelődöntő és női focivébé szerdán az m4sport.hu-n

A Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny első szakaszát, a Körmend–Pécs bajnoki kosárelődöntő mindent eldöntő ötödik meccsét, valamint a női labdarúgó-világbajnokság két csoportmeccsét közvetíti szerdán élőben az M4 Sport és/vagy az m4sport.hu.

A keddi prológ után szerdán az első szakasszal folytatódik a Tour de Hongrie országúti kerékpáros körverseny, szerdán a Velence és Esztergom közötti 194 kilométeres táv vár a mezőnyre. Az M4 Sport közvetítése 16 órakor kezdődik az etapról.

Négy meccs után döntetlenre áll a Körmend és a Pécs párharca a férfi kosárlabda NB I. elődöntőjében. A mindent eldöntő ötödik összecsapást Körmenden rendezik 18:30-tól, az M4 Sport felvezető műsora 18 órakor kezdődik.

A házigazda franciák a tornát szintén győzelemmel kezdő norvégokkal találkoznak a női labdarúgó-világbajnokság második fordulójában. Az A csoport rangadója 21 órakor, a stúdiós felvezetés 20:30-kor kezdődik az M4 Sporton.

Szerdán pályára lép a végső győzelemre is esélyes Németország is, amely – a sérült Marozsán Dzsenifer nélkül – a B csoportot jobb gólkülönbséggel vezető Spanyolországgal csap össze. A mérkőzést kizárólag az m4sport.hu közvetíti 18 órától.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései június 12-én, szerdán:
16:00 – Országúti kerékpár, Tour de Hongrie: 1. szakasz
18:00 – Férfi kosárlabda NB I., elődöntő, 5. mérkőzés: Körmend–Pécs
20:30 – Női labdarúgó-világbajnokság, csoportkör: Franciaország–Norvégia

Az m4sport.hu közvetíti élőben:
18:00 – Női labdarúgó-világbajnokság, csoportkör: Németország–Spanyolország