Musorujsag
Élő Eredmények

Tottenham–Leipzig és Fehérvár–Újpest szerdán élőben az m4sport.hu-n

m4sport.hu
A Fehérvár–Újpest kupavisszavágót és a Tottenham–Leipzig BL-nyolcaddöntőt közvetíti szerdán élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

A Fehérvár és az Újpest két és fél hét alatt harmadszor találkozik egymással. A két együttes a bajnokságban február 1-jén csapott össze, a Fehérvár 1-0-ra nyert, majd múlt kedden az újpesti pálya gyepének nem megfelelő állapota miatt Szegeden játszottak a felek 0-0-s döntetlent a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésen. Az Újpest az NB I-ben idén még nem nyert, így a kupasorozatban lehetne még esélye a sikeres szereplésre, de a címvédő vendégeként kifejezetten nehéz lesz kiharcolnia a továbbjutást.

A Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató RB Leipzig a Tottenham Hotspur vendégeként debütál a Bajnokok Ligája kieséses szakaszában. A lipcseieknél éppen a magyar válogatott védő, Willi Orbán a legfontosabb hiányzó, aki október végén szenvedett térdsérülést, azóta megoperálták, de a visszatérésére még várni kell. José Mourinho angol csapatából Harry Kane, Szon Hung Min és Moussa Sissoko fog hiányozni.

Élő közvetítéseink mellett összefoglaljuk az MK-nyolcaddöntők visszavágóit, a stúdióban pedig kisorsoljuk a negyeddöntő párosítását, míg a BL-meccs után megmutatjuk a játéknap másik meccsének, az Atalanta–Valencia összecsapásnak a legjobb pillanatait.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései február 19-én, szerdán:
17:15 – Labdarúgó Magyar Kupa, nyolcaddöntő, visszavágó: MOL Fehérvár FC – Újpest FC
20:15 – Labdarúgó Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, első mérkőzés: Tottenham Hotspur – RB Leipzig

További ajánlott műsoraink:
19:30 – Az MK-nyolcaddöntők összefoglalója és a negyeddöntő sorsolása
23:15 – Az Atalanta–Valencia BL-nyolcaddöntő összefoglalója

Magazinműsor:
16:30 – Aranyoroszlánok (Honvéd-magazin)

Sporthíradók:
6:30
7:00
10:00
13:00
17:00

További tartalmak