×

Gladbach–Real és Nemzetközi Úszóliga kedden élőben az m4sport.hu-n

A Nemzetközi Úszóliga negyedik fordulójának második versenynapját, valamint a Borussia Mönchengladbach – Real Madrid labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést közvetíti kedden élőben az M4 Sport és az m4sport.hu.

A negyedik forduló első napja után Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid csapata, az Iron harmadik helyen áll a Duna Arénában zajló Nemzetközi Úszóliga (ISL) negyedik mérkőzésén, amelyen még a Cali Condors, a DC Trident, illetve a Kapás Boglárkával, Késely Ajnával és Telegdy Ádámmal felálló NY Breakers verseng egymással. A második nap küzdelmei kedden 15 órakor kezdődnek.

A Real Madrid a tartalékos Sahtar Donyecktől elszenvedett sokkoló hazai vereséggel rajtolt a labdarúgó Bajnokok Ligájában, ugyanakkor szombaton az FC Barcelona elleni 3-1-es El Clásico-sikerrel vigasztalódott. Zinedine Zidane együttese most a Borussia Mönchengladbach vendége lesz, utóbbi csak pillanatokra volt a három pont megszerzésétől az Internazionale otthonában, végül azonban be kellett érnie a döntetlennel. A németországi meccs 21 órakor, az M4 Sport felvezető műsora 20:15-kor kezdődik.

Élő közvetítéseink mellett új epizóddal jelentkezik a Fradi TV, a Gladbach–Real meccs után 23:15-től pedig összefoglaljuk a BL-játéknap eseményeit.

Az M4 Sport és az m4sport.hu élő közvetítései október 27-én, kedden:
15:00 – Nemzetközi Úszóliga
20:15 – Labdarúgó Bajnokok Ligája, csoportkör: Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

Magazinműsor:
17:30 – Fradi TV

Sporthíradók:
6:30
7:00
10:00
13:00
17:00