Musorujsag
Élő Eredmények
×

Szerdai közvetítésdömping a MOL Magyar Kupa jegyében

Szerdai közvetítésdömping a MOL Magyar Kupa jegyében

m4sport.hu
Dörzsölhetik a tenyerüket a magyar foci szerelmesei, hiszen szerdán valóságos Magyar Kupa-dömping lesz az m4sport.hu-n, a játéknap mind a hét nyolcaddöntőjét élőben közvetítjük.

A keddi, borsodi derbi (Mezőkövesd–DVTK 2–0) után igazi nagyüzem lesz szerdán a MOL Magyar Kupában: tíz élvonalbeli, három másodosztályú és egy NB III-as gárda küzd a negyeddöntőért.

A forduló rangadóját, a Fradi és a Vidi összecsapását, valamint az azt megelőző Zete–Honvéd meccset műsorra tűzi az M4 Sport, az m4sport.hu-n pedig az is megtalálja a számításait, aki a többi szerdai találkozóra is kíváncsi.

Kora délután Pakson és Tállyán kezdünk, a Duna-partiak azt a Budafokot fogadják, amelyet nemrégiben könnyedén legyőztek az OTP Bank Ligában, míg a mezőny egyetlen NB III-as csapata, a Kaposvárt kétgólos hátrányból búcsúztató Tállya ismét az MTK-val találkozik (az elmúlt években kétszer is összeakadtak a kupában).

16 órától is két meccset közvetítünk párhuzamosan, egy élvonalbeli és egy másodosztályú párharcot. Az Újpest a bajnokságban kiemelkedő formában futballozó Puskás Akadémia vendége lesz, a Merkantil Bank Liga alsóházában tanyázó Siófok pedig az éllovas Lokit igyekszik meglepni Debrecenben.

A csak az m4sport.hu-n látható nyolcaddöntők közül a Hali és a Kisvárda mérkőzése kezdődik legkésőbb (17 óra), Supka Attila együttese a szebb napokat látott szombathelyiek otthonában javítana a hétvégi bajnoki vereséget követően.

A párharcok egy meccsen dőlnek el, a negyeddöntőket március 10-én rendezik.

A MOL Magyar Kupa szerdai programja:

13.00 – Paks–Budafok (m4sport.hu)

13.00 – Tállya–MTK (m4sport.hu)

14.00 – ZTE–Honvéd (M4 és m4sport.hu)

16.00 – Puskás Akadémia – Újpest (m4sport.hu)

16.00 – DVSC–Siófok (m4sport.hu)

17.00 – Haladás–Kisvárda (m4sport.hu)

17.30 – Ferencváros–Fehérvár (M4 és m4sport.hu)

További tartalmak