Musorujsag
Élő Eredmények
×

Díjazták az M4 Sport munkatársait

Díjazták az M4 Sport munkatársait

MTVA
A Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) közgyűlése után, a Városligeti Műjégpálya épületében díjazta a magyar sportújságírókat. A díjátadón az M4 Sport munkatársait is elismerték, Bozsik Pétert választották az év televíziós szakkommentátorának, Berkesi Judit Gyulai István-díjat, Tóth Bálint nívódíjat kapott.

BERKESI JUDIT GYULAI ISTVÁN-DÍJBAN RÉSZESÜLT

Az M4 Sport műsorvezető-riportere 2015 óta dolgozik a közmédia sportcsatornájánál. Korábban Németh Gyula-díjjal is elismerte a Magyar Sportújságírók Szövetsége a csatornánál végzett munkásságát. Idén pedig a Gyulai István-díjat ítélték oda Berkesi Juditnak.

BOZSIK PÉTER LETT AZ ÉV TELEVÍZIÓS SZAKKOMMENTÁTORA

A volt szövetségi kapitány, az M4 Sport állandó szakértője lett az év televíziós szakkommentátora, elnyerve a Lázár Bence-díjat. Bozsik Péter jelenleg is tagja az M4 Sport Európa-bajnoki szakértői csapatának.

TÓTH BÁLINT NÍVÓDÍJ ELISMERÉSBEN RÉSZESÜLT

Tóth Bálintot, az M4 Sport szerkesztőjét a Zaj a csendben című, a magyar labdarúgó-válogatottnak az idei Európa-bajnokságra való kijutásáról készült filmjéért díjazta az MSÚSZ. A közmédia munkatársa idén újabb dokumentumfilmet készített, Régi nyár címmel a magyar labdarúgó-válogatott 2016-os Eb-szereplését dolgozta fel.

Borítókép: MSÚSZ

További tartalmak